SPORT 8 septembrie 2014

Ciprian Anton – dublu câștigător la Cupa Toamnei la tenis în scaun rulant

de Székely Emőke | 669 vizualizări

Prima ediție a competiției de tenis în scaun rulant „Cupa Toamnei” a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la București, și a fost un succes pentru sportivul Ciprian Anton din Sfântu Gheorghe, care a reușit performanța de a ieși pe locul I atât la simplu cât și la dublu.

Această competiție sportivă face parte din categoria turneelor naționale, iar rezultatele obținute aici vor fi adăugate la clasamentul general național.

„Mă bucur foarte tare că jucătorii din București și Brașov au răspuns „prezent” la invitația mea de a inaugura acest turneu, ocazie cu care ne-am antrenat împreună în prima zi de concurs și am discutat despre programul competițional din acest an. Un alt lucru îmbucurător pentru mine și pentru clubul din care fac parte, Show Time, este faptul că am reușit să îmi iau revanșa în fața campionului național Petru Pungă din Brașov cu scorul de 6-1, 6-3 și astfel am redevenit campion național pentru a trei oară. Acesta m-a învins în primăvara acestui an în finala turneului național, atunci când starea mea de sănătate nu era una chiar foarte bună” – a declarat Ciprian Anton.

Acesta a ținut să mulțumească celor care l-au sprijinit și îl sprijină în continuare: Maria Roxana Mohănescu (antrenor), Toth Laci, Club Sportiv T13, Sala Sporturilor Municipală, Sally Wood Lamonte (președinte CPR).

Rezultate: Categoria Simplu: Ciprian Anton vs Petru Pungă 6-1, 6-3, Ciprian Anton vs Mihai Gaiță 6-1, 6-2, Ciprian Anton vs Ionuț Filișan 3-6, 6-0, 6-1. Categoria Dublu: Ciprian Anton – Punga Petru vs Mihai Gaiță – Ionuț Filișan 6-3, 6-4.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.