ACTUALITATE 14 septembrie 2014

We Miss You şi-a desemnat câştigătoarele!

de Székely Emőke | 1156 vizualizări

Horovitz Lilla, Alina Chiriluş, Alexandra Bălăşcuţe şi Csillag Edina sunt laureatele primei ediţii a concursului de frumuseţe organizat de We Radio Sfântu Gheorghe

Nouă fete frumoase s-au calificat în marea finală We Miss You, concursul de frumusețe organizat de We Radio Sfântu Gheorghe, şi după ce weekendul trecut au fost într-un team-building la Şugaş Băi, vineri seară s-au întrecut în ultimul act în Baroque Charme Club. În urma probelor pregătite de organizatori – ţinută casual, probă de aptitudini, costume de baie, întrebare de logică / cultură generală, proba rochiilor de seară –, juriul format din Szász Réka (fotomodel internaţional), Tribel Yvette (câştigătoare a concursului de frumuseţe de la Zilele Braşovului), Eugen Sârbu (patron Olympia Fitness Club), Tubak Levente (Compass Pools), Berde  Csongor (patron Baroque Charme Club) şi Adrian Duruş (director marketing We Radio) a decis: titlul Miss We Radio 2014 i-a revenit lui Horovitz Lilla, care va pleca într-o vacanță de o săptămână all inclusive în Corfu, pentru două persoane, oferită de Agenţia de Turism Sun Travel. Pe locul doi s-a clasat Alina Chiriluș, care a primit un abonament pe 6 luni la Olympia Fitness Club şi un smartphone oferit de Euro GSM, iar locul 3 i-a revenit Alexandrei Bălășcuțe – o sesiune de înfrumuseţare la Lila Salon şi un abonament Tae Bo şi Bokwa Fitness la Clubul Sportiv Showtime, în timp ce premiul de popularitate i-a revenit concurentei Csillag Edina – care va petrece un weekend all inclusive wellness & spa la Sovata oferit de Compass Pools.

De asemenea, trei concurente au primit din partea fotografului Pálfy Sándor câte o şedinţă foto profesionistă, iar primele 5 fete din clasament au primit câte un abonament de remodelare corporală Fresh Flabelos. Toate finalistele au primit buchete de la Florăria Cyclamen, abonamente la Clubul Sportiv Show Time şi cadouri oferite de Avon Cosmetics.

Click pentru galerie FOTO

Câștigătoarea concursului este aşadar Horovitz Lilla, elevă în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”, care până la ediţia de anul viitor a concursului va fi imaginea We Radio Sfântu Gheorghe, urmând ca la anul să predea ştafeta. Ea va pleca la sfârșitul acestei luni în Corfu, unde va petrece o săptămână alături de prietenul ei. „Sinceră să fiu nu mă așteptam să câștig, deși la anunțarea rezultatelor, când am auzit că Alina este pe locul doi, iar Alexandra pe locul trei, speram oarecum să spună numele meu. Așa a și fost, așadar sunt foarte fericită. Este primul meu concurs de frumusețe, iar premiul mi-a dat încredere în mine” – ne-a declarat Lilla. Tânăra a spus că cel mai mult i-a plăcut tabăra de la Șugaș Băi, în special ora de Tae Bo, dar a punctat și că dacă nu le-ar fi ajutat fotomodelele Szász Réka și Tribel Yvette, probabil că lumea ar fi râs de ele la defilare pentru că niciuna nu știa cu ce se mănâncă de fapt această meserie.

Locul doi a fost ocupat de Alina Chiriluș, mezina finalei la doar 16 ani, cea care după marea finală de vineri a mers acasă cu un abonament de 6 luni la Olympia Fitness și un telefon de la Euro GSM. Alina spune că a avut emoții foarte mari în finală, dar și că le recomandă fetelor să participe la astfel de evenimente. „Concursul a fost foarte bine organizat, mi-a plăcut mult. Ce mi-a lipsit să câștig locul I? Probabil mai mult curaj și mai multă încredere în mine. Am avut emoții mari, și asta și-a spus cuvântul. Trăgând linie, a fost o experiență extraordinară, recomand tuturor să încerce dacă va mai fi un asemenea concurs pentru că merită în primul rând să te distrezi, și nu să câștigi” – spune Alina Chiriluş. Aceasta a mai adăugat că între ea și celelalte fete s-au legat prietenii care vor ține și după We Miss You.

Pe locul trei s-a clasat Bianca Alexandra Bălășcuțe, care ne-a spus că pentru ea cele mai bune momente au fost defilările, și cea mai grea a fost proba de cultură generală. „A fost o experiență frumoasă, emoționantă chiar, ne-am încurajat între noi, atmosfera a fost plăcută. Cei de la We Radio au avut o idee foarte bună, mai ales pentru că nu s-au organizat asemenea concursuri de mult în Sfântu Gheorghe. Eu sunt foarte fericită că am participat, premiile puse în joc au fost avantajoase, și a fost frumos că nimeni nu a plecat cu mâna goală” – ne-a declarat Bianca Alexandra Bălășcuțe, adăugând că atât ea, cât și celelalte fete s-au atașat de Szász Réka şi Yvette Tribel, de la care au învățat multe.

Câştigătoare a premiului de popularitate, în urma voturilor de pe pagina de Facebook We Radio şi din ziarele partenere, Csillag Edina spune că We Miss You a fost pentru ea o experiență superbă. „Întreaga competiție a fost foarte frumoasă, mă bucur că am participat. Programele de la Șugaș Băi au fost interesante, ne-am simțit foarte bine, și de ce să nu o spun, mă bucur că în ochii publicului eu am fost cea mai frumoasă” – ne-a declarat Edina, cea care a câștigat un weekend la Sovata, unde se va relaxa la wellness și spa.

We Miss You a luat așadar sfârșit, iar evenimentul a fost pe placul tuturor. Cei de la We Radio s-au prezentat cu această ocazie publicului larg printr-un eveniment reușit, iar până la următoarea petrecere a lor, ascultați-i pe 91 fm sau www.weradio.ro.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.