ACTUALITATE 18 septembrie 2014

Consilierul local Rădița Palela și-a predat mandatul

de Székely Emőke | 1583 vizualizări

Locul în Consiliul Local Sfântu Gheorghe va fi ocupat de Ștefan Joos

La ședința ordinară de joi a Consiliului Local Sfântu Gheorghe, consilierul PSD Rădița Palela și-a luat rămas bun de la colegi și a spus că se va muta la Buzău. Aceasta și-a motivat decizia prin a spune că îi este dor de părinții ei și dorește să stea lângă ei.

„Când am terminat facultatea la Iași în 1986, în cadrul repartiției guvernamentale mi-am ales orașul Sfântu Gheorghe ca oraș în care să profesez meseria mea de suflet, profesor de chimie. Am uimit colegii și am obținut acordul părinților prin argumentele mele. Mi-am ales orașul Sfântu Gheorghe pentru că era un oraș de munte și un oraș reședință de județ, în care să îmi pot crește și educa frumos copiii. Am realizat acest lucru și unul din lucrurile pe care le-am trecut la reușită. Mi-e dor de părinții mei și astfel am luat decizia de a pleca acasă la Buzău. Vreau să mă bucur de prezența lor fizică și pentru aceasta am renunțat la cariera de profesor de 28 de ani în Sfântu Gheorghe și astăzi îmi face plăcere să vă mulțumesc pentru colaborarea pe care am avut-o în Consiliul Local” – a declarat Rădița Palela.

Aceasta a mai spus că succesul pe care l-a avut la Sfântu Gheorghe se datorează respectului pe care l-a simțit atât pentru românii cât și pentru maghiarii de aici.

Locul Rădiței Palela în Consiliul Local Sfântu Gheorghe va fi luat de Ștefan Joos, iar funcția de inspector școlar general adjunct, deținut tot de Rădița Palela, a fost ocupat de Marcela Ștefu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Ilyes Ibolya, 19 septembrie 2014
Omul sfinteste locul...Iar OMUL care creeaza valoare si PLUSvaloare este si ramane OM, oriunde ar fi. Respect, urari de BINE si mult succes in tot ceea ce veti face, sanatate si viata lunga alaturi citeste integral
o decizie inteleapta, 19 septembrie 2014
...ar fi bine daca i-ar urma exemplul si ceilalti consilieri, veniti in secuime din Oltenia Moldova. Adevarul este ca niciodata n-o sa poata prinda radacina in aceasta zona, decat sa traiasca la citeste integral
io, 19 septembrie 2014
si uite asa mai pleaca un roman, pacat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.