ACTUALITATE 18 septembrie 2014

Rectificare de buget: TAM a primit 85.000 de lei

de Székely Emőke | 545 vizualizări

Consiliul Local Sfântu Gheorghe a votat ieri în ședință ordinară un proiect de hotărâre prin care acordă suma de 85.000 de lei Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe. 50.000 de lei din această sumă a fost deja promisă la începutul anului, la care se adaugă 35.000 de lei pentru achiziționarea unui pupitru.

De asemenea, aleșii locali au votat un proiect prin care au atribuit clădirea cu Sala Mare Teatrului „Tamási Áron”, însă în contract au introdus și un paragraf care spune că TTA este obligat „să asigure, printr-un protocol de colaborare cu Teatrul Andrei Mureșanu, toate spațiile necesare bunei activități a acestuia, cu titlu gratuit, până la punerea în funcțiune a sediului de la Sala Arta, str. Kőrösi Csoma Sándor.”

Tot legat de teatru, Consiliul Local a votat proiectul de hotărâre prin care recunoaște că managerul TTA este în continuare Bocsárdi László. Viceprimarul Sztakics Éva a declarat că Bocsárdi a fost singurul candidat la postul de manager al teatrului lansat de Primăria Sfântu Gheorghe, și a câștigat concursul printr-un proiect de management bun.

„Domnul Bocsárdi László este și profesor la facultatea de actorie de la Târgu Mureș și s-a angajat să aducă la Sfântu Gheorghe regizori tineri, lucru care ne bucură” – spune viceprimarul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.