ACTUALITATE 21 septembrie 2014

Peste 200 de persoane au pedalat pentru un scop bun

de Székely Emőke | 464 vizualizări

În urma acţiunii au fost strânşi 12.000 de lei

Pentru al treilea an consecutiv, Fundația Comunitară Covasna a organizat acțiunea biciclistă „Pedalează pentru un scop bun”. Anul acesta organizatorii au strâns bani pentru amplasarea unor suporturi de bicicletă, dar evenimentul în sine crește de la an la an.

„Dacă în primul an am avut 70 de participanți, anul trecut au venit 140, iar anul acesta numărul bicicliștilor a depășit 200. La anul ne vom axa mai mult pe partea de donație, dar am convingerea că această acțiune este una benefică pentru comunitate, și se vor implica din ce în ce mai mulți oameni” – a declarat directoarea HKA, Bereczki Kinga.

La evenimentul de vineri cei peste 200 de bicicliști, copii și adulți, grupuri mai mici, dar și echipe cu numeroși componenți, au parcurs în total 4.740 de km, iar suma strânsă a fost de 12.000 de lei.

„Au venit echipe de la 6 școli din oraș, așadar aceste școli au prioritate în amplasarea suporturilor pentru bicicletă. Sunt mulțumită de rezultat, 22 de bicicliști au parcurs mai mult de 5 tururi, iar biciclistul care a mers cel mai mult, peste 7 tururi, pe nume Lukács Ábel, a primit un premiu de 500 de lei de la Rotary Club” – a spus Bereczki.

Suma strânsă nu este definitivă, HKA mai are promisiuni de sponsorizare, urmând ca bilanțul final al acțiunii „Pedalează pentru un scop bun” din acest an să fie făcut zilele următoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.