ACTUALITATE 23 septembrie 2014

Verde la educaţie, pentru circulaţie!

de Covasna Media | 608 vizualizări

Copii educatie rutiera septembrie 2014 - 4Copii educatie rutiera septembrie 2014 - 3

În data de 20 septembrie, la nivel naţional s-a desfăşurat a doua ediţie a Proiectului „Verde la educaţie, pentru circulaţie” adresat deopotrivă copiilor şi părinţilor.

La nivelul judeţului Covasna activităţile s-au desfăşurat pe raza municipiilor Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, în parcările unor centre comerciale.

Obiectivul activităţilor l-a reprezentat creşterea gradului de cunoaştere a regulilor de circulaţie de către copiii prezenţi la activitate, în scopul prevenirii implicării lor în evenimente rutiere.

Activitatea educativă a avut 2 etape: partea teoretică, în care copiilor li s-au prezentat pancarte cu indicatoare rutiere, explicându-li-se semnificaţia fiecăruia din ele; partea aplicativă, în cadrul căreia copiii au fost angrenaţi în desfăşurarea unui joc interactiv tip boardgame ce a presupus crearea pentru fiecare participant a unui traseu determinat, urmărindu-se respectarea deplină a regulilor de circulaţie de către fiecare copil în parte.

Activitatea a fost foarte bine primită de cei 75 de copii prezenţi în cele două locaţii, care au fost premiaţi cu orare şcolare, brăţări reflectorizante, flyere şi legitimaţii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.