LIFESTYLE 25 septembrie 2014

iPhone 6 nu a trecut testul rezistenţei. Noile telefoane de la Apple se îndoaie foarte uşor

de Covasna Media | 498 vizualizări

Noile modele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt fragile şi se îndoaie foarte uşor, susţin fanii Apple. Mulţi spun că e suficient să laşi telefonul în buzunar atunci când te aşezi şi poţi avea surpriza să te alegi cu un iPhone curbat. Internetul e plin de fotografii cu smartphone-uri îndoite, iar un american a vrut să vadă dacă îşi poate îndoi telefonul Apple cu mâinile goale şi a postat testul filmat pe Youtube. 

iphone-6-bend

Noile modele iPhone au fost lansate pe 9 septembrie şi milioane de fani Apple din toată lumea le-au aşteptat cu nerăbdare. În multe oraşe, sute de oameni au stat câteva zile la coadă, în faţa magazinelor, ca să pună mâna pe un telefon.

„Acestea sunt noile iPhone: iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Sunt, fără îndoială, cele mai bune pe care le-am făcut până acum”, a declarat Tim Cook, preşedintele Apple.

Acum, mulţi utilizatori încep să se întrebe dacă au făcut cea mai bună alegere atunci când şi-au cumpărat noile modele iPhone. În primele două zile de la lansare, Apple a vândut zece milioane de telefoane. Preţul începe de la 199 de dolari, cu un abonament pe doi ani, şi poate ajunge la 500 de dolari pentru versiunea cu capacitate mai mare de stocare.

(digi24.ro)

 

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.