SPORT 28 septembrie 2014

Victorie la scor pentru FC Sepsi

de Székely Emőke | 550 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a jucat vineri pe teren propriu cu Progresul Focșani, în cadrul celei de-a patra etape a Ligii I. Băieții conduși de Farkas Attila au fost net superiori adversarilor și astfel au reușit să câștige la scor, 8-0 (4-0).

Scorul a fost deschis devreme, în minutul 2 de Cardenas, după care Velasco a mărit avantajul gazdelor la 2-0. În minutul 14 Cardenas a fost eliminat după un fault asupra unui adversar care, în opinia arbitrilor se afla în situație iminentă de gol, însă echipa din Focșani nu a putu profita de avantajul numeric de două minute, ba mai mult, prin reușita lui Pânzaru tot gazdele au fost cele care au marcat. Înainte de pauză Velasco a mai învins o dată portarul advers, și astfel după primele 20 de minute de joc tabela arăta 4-0.

Cea de a doua repriză a fost identică cu prima în ceea ce privește numărul golurilor marcate. Rivera, Țicalo, Kanyó și Pânzaru au fost cei care au înscris și astfel scorul final al partidei a fost FC Sepsi – Progresul Focșani 8-0.

În următoarea etapă FC Sepsi va juca tot acasă, la sfârșitul săptămânii, contra Clujana Cluj Napoca.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.