ACTUALITATE 29 septembrie 2014

Accident la Ozun

de Székely Emőke | 488 vizualizări

Trei femei au fost rănite ușor duminică în urma unui accident care a avut loc la Ozun. Polițiștii spun că un șofer de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Braşov către Târgu Secuiesc, a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător şi a fost tamponat de un alt autoturism care circula regulamentar pe sensul opus.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite uşor, o femeie de 29 de ani, pasagera dreapta-faţă în primul autoturism, precum şi alte două femei de 47 şi 25 de ani aflate în autoturismul care circula regulamentar. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe pentru îngrijiri medicale, iar conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Un alt accident uşor a avut loc tot duminică în localitatea Tinoasa. O șoferiță de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Oneşti către Târgu Secuiesc, a acroşat un biciclist care a efectuat neregulamentar o manevră de viraj la stânga, fără să se asigure şi fără să semnalizeze. Biciclistul, un tânăr de 16 ani a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Municipal din Târgu Secuiesc pentru îngrijiri medicale. Atât conducătoarea auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.