ACTUALITATE 30 septembrie 2014

Parc fitness inaugurat la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 788 vizualizări

Inaugurare parc fitness Sfantu Gheorghe octombrie 2014 - 3

Fundația Comunitară Covasna (HKA) a inaugurat marți un nou parc de antrenament, cel de-al doilea din oraș după Parcul „Dani Kinga”, dat în folosință anul trecut. La eveniment au participat președintele Fundației, Fleckhammer Otto, directorul executiv Bereczki Kinga, managerul public al municipiului Sfântu Gheorghe, Czimbalmos-Kozma Csaba, precum și zeci de copii care au pus stăpânire repede pe amplasament.

Situat pe strada Nicolae Iorga, parcul de antrenament are mai multe elemente de fitness, achiziționate din banii strânși la acțiunea „Pedalează pentru un scop bun” de anul trecut, dar nu numai, valoarea totală a investiției fiind de 12.000 de lei.

Suntem martorii realizării unui nou proiect comunitar, realizat prin efortul comun al sferei civile, al oamenilor de afaceri și al autorităților. Realizarea acestui parc a fost unul dintre proiectele acțiunii Pedalează pentru un scop bun de anul trecut. Atunci din pedalare s-au strâns pentru acest scop 4.000 de lei, la care HKA a adăugat încă atât, iar la Balul Societății Civile oameni cu suflet mare au donat încă 4.000 de lei, astfel s-a strâns suma de 12.000 de lei necesară realizării parcului. Nu am fi avut sorți de izbândă fără ajutorul Primăriei, care a asigurat terenul și suprafața de cauciuc pe care sunt montate elementele, astfel ca folosirea acestora să fie sigură” – a declarat directoarea HKA, Bereczki Kinga.

Managerul public Czimbalmos-Kozma Csaba a spus că speră că și acest parc va fi păstrat de cetățeni la fel cum și masa de tenis de masă amplasată anul trecut în cartierul Simeria este în stare foarte bună, oamenii au grijă de ea, la fel și de Parcul „Dani Kinga”.

Un parc de antrenament similar a fost construit și la Târgu Secuiesc și un altul va fi inaugurat în curând la Baraolt.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.