ACTUALITATE 30 septembrie 2014

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii

de Covasna Media | 516 vizualizări

Prevenirea Delincvenţei Juvenile şi a Victimizării Minorilor

Mai multe sute de elevi de pe raza întregului judeţ au participat luni şi marţi, în cadrul primelor două zile ale ediţiei din acest an a „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”, la activităţile organizate de către poliţiştii covăsneni pe linia prevenirii delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor.

Expunerile susţinute de poliţişti, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, au vizat prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă, prevenirea consumului de droguri şi substanţe etnobotanice dar şi prezentarea şi dezbaterea unor situaţii care pot reprezenta un potenţial pericol pentru siguranţa elevilor.

În data de 29 septembrie a debutat şi cea de-a 6-a ediţie a „Cupei Prevenirii Criminalităţii” la fotbal la care participă echipele celor 9 licee din Mun. Sf. Gheorghe. Competiţia se desfăşoară zilnic, până în data de 3 octombrie, dată la care sunt programate finalele competiţiei. Meciurile au loc zilnic, începând cu ora 15:00, la sala de sport situată pe strada Vânătorilor din Sf. Gheorghe.

Activităţile programate în cadrul „Săptămânii Prevenirii Criminalităţii” vor continua cu acţiuni preventive care vor viza prevenirea furturilor (1 octombrie), prevenirea infracţiunilor comise cu violenţă (2 octombrie) şi siguranţa rutieră (3 octombrie).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.