LIFESTYLE 30 septembrie 2014

Utilizări inedite ale congelatorului

de Covasna Media | 557 vizualizări

Temperaturile foarte scăzute din congelator sunt în măsură să rezolve proble­me pe care temperaturile normale le fac, dacă nu imposibile, atunci măcar foarte greu de finalizat. Iată câteva exemple pentru utilizări neaşteptate ale frigiderului, prezentate de femeia.ro:

Floricele de porumb perfecte, fără boabe care nu se desfac. Secretul? Păstrează boabele de porumb în congelator. Pune-le la făcut, fie într-un vas încins, fie în cuptorul cu microunde, direct din frigider. Se vor face toate.

Sfeşnicele sunt foarte greu de curăţat, datorită stropilor de ceară topită, prelinsă prin arderea lumânărilor. Problema este ca şi rezolvată dacă laşi suportul pentru lumânări câteva ore, în congelator. Ceara devine casantă şi se desface fără niciun fel de probleme de pe metal.

Te pregăteşti pentru o cină romantică? Lumânările vor arde mai mult şi vor sta perfect drepte dacă le laşi în congelator câteva ore înainte să le aprinzi.

Pozele lipite nu sunt amintiri compromise. Pune fotografiile lipite sau cele care s-au udat în congelator. Recuperarea lor este incomparabil mai uşoară.

Ai o oală pătată pentru că mâncarea s-a ars? Nu o arunca! Pune vasul în congelator pentru 10-12 ore. Urmele de arsură se vor curăţa perfect, fără nicio greutate.

Ai vase care miros urât, chiar şi după două trei spălări, cu apă şi detergent? Pune-le în congelator pentru o noapte întreagă. Dimineaţa vor mirosi chiar mai frumos decât atunci când le-ai cumpărat.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.