ACTUALITATE 6 octombrie 2014

Două accidente grave în ultimele zile

de Székely Emőke | 518 vizualizări

Un șofer de 35 de ani din Turia a accidentat grav un căruțaș, după care a fugit de la locul accidentului. Evenimentul a avut loc joi seara între Târgu Secuiesc și Sânzieni, iar polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea o căruță din direcţia Târgu Secuiesc către Sânzieni, a fost acroşat de un autoturism care circula în aceeaşi direcţie, iar după impact conducătorul auto a părăsit locul faptei.

Căruțașul a fost rănit grav în urma impactului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a relevat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au identificat autovehiculul implicat în accident, abandonat pe un drum de câmp din satul Petriceni. Totodată a fost identificat şi şoferul care s-a aflat la volanul acestuia, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Un alt accident cu urmări grave a avut loc sâmbătă la Târgu Secuiesc, unde un bărbat în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea o motocicletă din direcţia străzii 1 Decembrie 1918 către strada Gării, a pierdut controlul asupra motociclului într-o curbă la stânga, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat. Conducătorul motocicletei a suferit răni grave şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Covasna pentru îngrijiri medicale, în timp ce pasagerul, un bărbat de 34 de ani a fost rănit uşor şi transportat la Spitalul din Târgu Secuiesc. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.