METEO 7 octombrie 2014

Prognoza meteo pe trei zile. Vremea se mai încălzeşte

de Covasna Media | 610 vizualizări

Vremea se va ameliora în mare parte din ţară, iar valorile termice diurne vor marca o creştere faţă de ieri. Vremea va fi în general frumoasă în centrul ţării. Doar în prima parte a zilei vor mai fi nori şi ploi slabe în depresiunile Carpaţilor Orientali. Temperatura este în creştere. Maximele sunt în general între 19 şi 22 de grade, mai mici doar in depresiunile transilvane până la 16 grade.

Joi, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi condiţii reduse de ploaie pe parcursul zilei în Oltenia. Maximele vor continua să crească în cea mai mare parte a ţării şi vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23...24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată. În zonele joase, mai ales spre dimineaţă, va fi ceaţă, cel mai probabil în sud, în est şi în centru.

Vineri vreme mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile intracarpatice, unde se vor înregistra maxime termice de până la 25 de grade. Dimineaţa va fi ceaţă, local în regiunile estice şi centrale şi izolat în rest.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.