ACTUALITATE 15 octombrie 2014

Bani de la Guvern pentru reparații de drumuri în Covasna

de Székely Emőke | 886 vizualizări

Consiliul Județean Covasna a adoptat miercuri în cadrul unei ședințe extraordinare un proiect de hotărâre cu privire la asfaltarea mai multor drumuri județene și comunale.

„Anul acesta, ajutați de faptul că UDMR este la guvernare, am reușit să aducem în județul Covasna peste 60 de milioane de lei, bani pentru rețele de apă și canalizare sau reparații de drumuri. Azi, în urma unor discuții preliminare cu primarii din județ, am împărțit 10,6 milioane de lei pentru lucrări de drumuri. În perioada 2008-2012 au fost asfaltați peste 100 de km de drumuri în județ, iar între anii 2012-2016 ne-am propus încă pe atât. Stăm bine, pentru că am asfaltat deja peste 70 de kilometri de drumuri în decurs de doi ani. Din banii guvernamentali primiți acum vom cheltui suma de 3,6 milioane de lei pentru lucrările de construcție ale podului de la Aita Mare” – a declarat președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor.

Pe baza hotărârii adoptate miercuri, în următoarea perioadă se va lucra pe drumurile din Zălan, Telechia, Doboșeni, Catalina, Cernat, Dobârlău, Ghelința, Sâncrai, Malnaș Băi, Ojdula, Petriceni, Turia, Zăbala, Barcani, Arcuș, Estelnic și Ozunca Băi.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Bani pentru campanie electorala, 16 octombrie 2014
...se apropie alegerile, deodata se gasesc bani pentru peticirea drumurilor. Bine inteles primii sunt primarii PSD, urmeaza UDMR-tii, fiind si ei la putere. Miza este votul cetatenilor din aceste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.