ACTUALITATE 16 octombrie 2014

File de poveste [FOTO]

de Covasna Media | 440 vizualizări

Un el și o ea ținându-se de mână; aranjamente florale, șampanie, invitați. În fața lor, ofițerul stării civile pune aceeași întrebare. Unul dintre principalele noastre țeluri în viață este acela de a fi fericiți. Fericirea depinde de multe lucruri, unele spuse, altele nespuse dar intuite și simțite. Când iubim și credem din adâncul sufletului în ceva, ne simțim cei mai puternici din lume și ne cuprinde o seninătate care vine din certitudinea că nimic nu va putea să ne înfrângă credința. În pofida tuturor nedreptăților și a lucrurilor prin care nu am merita să trecem, în pofida sentimentului că suntem incapabili să schimbăm ceea ce e greșit în oameni și în lume, dragostea e mai puternică decât orice și ne va ajuta să creștem. Și doar atunci vom fi capabili să înțelegem stelele, îngerii și miracolele. Iubirea este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului, pentru ca să urce până la El. O căsnicie bună este aceea în care fiecare îi încredințează celuilalt rolul de paznic al solitudinii sale. O căsnicie se bazează pe încredere reciprocă, sprijin, respect și iubire.

Gregory David Roberts ne spune în romanul său „Shantaram că „Legendele sanscrite străvechi vorbesc despre dragostea predestinată, legătura karmică dintre sufletele predestinate să se întâlnească, să se ciocnească și să se înrobească unul pe altul. Legendele acelea spun că pe femeia iubită o recunoști instantaneu pentru că-i iubești toate gesturile, toate cuvintele, toate mișcările, toate sunetele și stările de spirit care-și ridică ruga în acei ochi. Legendele spun că o recunoaștem după aripi - aripi pe care doar noi le putem vedea...”

Atât înainte de nuntă cât și în ziua nunții, cele mai mari emoții sălășluiesc în inima miresei. Pregătiri, sincronizări, haine, muzică, invitații, accesorii, meniuri, buchet. Buchet. Care trebuie să se asorteze cu rochia, cu accesoriile, cu cocardele și cu sala. Buchetul este elementul principal care scoate în valoare rochia de mireasă. În afara faptului că trebuie să fie la superlativ, este foarte important ca acesta să fie și rezistent (în cazul în care va fi aruncat la miezul nopții fetelor nemăritate).

Astăzi vă prezint un buchet de mireasă în nuanțe de alb și mov, realizat din flori textile și satin alb, dantelă mov și accesorii argintii bătute în pietre. Sunt la mare căutare astfel de buchete, fiind preferate celor naturale. Nu se ofilesc și rezistă ani și ani.

Pentru colaborări nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail cohavit88@yahoo.com sau pe facebook (Prințesă mică), iar până data viitoare nu uitați că magia, miracolele și basmele există!

(Diana Borboly, Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.