ACTUALITATE 20 octombrie 2014

Acţiuni pentru siguranţa cetăţeanului

de Covasna Media | 581 vizualizări

În centrul atenţiei activităţii Poliţiei covăsnene se află permanent siguranţa cetăţeanului. În scopul prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, a comerţului ilicit, precum şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii au organizat şi desfăşurat în ultima perioadă ample acţiuni.

Astfel, la data de 17 octombrie, poliţiştii covăsneni, în colaborare cu jandarmi au organizat şi executat o acţiune pe raza comunei Sânzieni.

Au fost efectuate 97 de controale şi au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 7.600 de lei, dintre care 29 pentru abateri la regimul convieţuirii sociale şi 11 la regimul circulaţiei.

Totodată poliţiştii au constatat săvârşirea a două infracţiuni, au confiscat bunuri în valoare de 220 lei şi 1,9 mc de material lemnos.

O altă acţiune a fost desfăşurată la data de 18 octombrie de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală, împreună cu cei de la Posturile de Poliţie Sita Buzăului şi Barcani.

Oamenii legii au acţionat în zona discotecilor, barurilor şi localurilor de alimentaţie publică, în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor comise cu violenţă pe fondul consumului de alcool.

Au fost efectuate şapte controale la baruri şi unităţi de alimentaţie publică şi au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.900 de lei, dintre care 4 pentru abateri la regimul convieţuirii sociale, 2 la regimul circulaţiei şi 2 la regimul silvic. Totodată, au fost confiscaţi şi 2,04 mc de cherestea răşinoase.

Acţiuni similare vor fi organizate şi în perioada următoare la nivelul judeţului, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură antisocială.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Agent de poliţie Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Titi, 21 octombrie 2014
Ma bufneste rasul de la prima propozitie ... MAJORITATEA dintre politistii covasneni trebuie reeducati! Trimisi frumos de manuta in clasele I-IV sa invete comportament. Respect exceptiile.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.