ACTUALITATE 20 octombrie 2014

Preselecție pentru un nou spectacol de Teatru-Forum!

de Covasna Media | 518 vizualizări

După succesul celor peste 20 de reprezentații în oraș, dar și în afara lui, inclusiv la câteva festivaluri de profil din țară, cu spectacolul „Nu puteți voi urî cât putem noi iubi”, dorim să producem un al doilea spectacol la Sfântu Gheorghe pe tema conviețuirii româno-maghiare. De data aceasta lucrurile se vor ridica la un alt nivel, deoarece vom co-produce spectacolul împreună cu prestigiosul Teatru Independent Osonó, condus de către regizorul și actorul Fazakas Misi.

Miercuri 22 octombrie, de la ora 16, la Sala Ecou din CNMV vom avea o primă preselecție la care poate participa orice elev de liceu din Sfântu Gheorghe, mai puțin cei aflați în clasa a XII-a, din motive lesne de înțeles: bacalaureat, plecare la facultate etc. La preselecție, pentru partea de „jurizare”, în măsura în care doresc și pot, sunt așteptați o parte dintre foștii componenți ai trupei, mai ales fetele care sunt încă la liceu! Ne bucurăm că cea mai tânără componentă din fosta trupă, Krista Sălăgean, a acceptat și va continua să facă parte din echipă și în următorul sezon!

Reamintim că trupa de teatru a Asociației de Tineret Ecou a fost înființată acum mai bine de 10 ani și a produs mai multe spectacole de-a lungul anilor, actori de renume ca Andrea Gavriliu și Ștefan Lupu începând experiența în lumea teatrală chiar aici, în timpul când se aflau în liceu. Spectacolul „Nu puteți voi urî cât putem noi iubi” a fost realizat cu ajutorul trainerului specializat Nelu Roman din Sighișoara și a fost prezentat atât publicului din Sfântu Gheorghe, dar și în Sighișoara, Pucioasa, București – la Festivalul Național de Teatru-Forum, Pădureni – la Tabăra Multiculturală Națională și Brașov – Festivalul Winteracting 2014, unde am obținut locul al II-lea.

Dacă doriți să faceți parte din Trupa de Teatru-Forum a Asociației de Tineret Ecou, vă așteptăm cu drag! Nu trebuie să aveți pregătit nimic special pentru preselecție, vrem doar să stăm de vorbă liber cu voi câteva minute!

Mădălin Guruianu

Coordonator Proiect Teatru Forum, Asociația de Tineret ECOU

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.