ACTUALITATE 22 octombrie 2014

Cupoanele pentru ajutoare alimentare, distribuite de azi persoanelor nevoiaşe

de Covasna Media | 851 vizualizări

Peste trei milioane de persoane cu venituri mici vor primi alimente gratuite în baza unor cupoane care vor fi distribuite prin poştă, începând de joi, 23 octombrie. Spre deosebire de anii trecuţi, ajutoarele acordate persoanelor nevoiaşe nu vor mai fi acordate în baza listelor făcute de autorităţile locale. Şi valoarea ajutoarelor a crescut – de la 80 de lei la 128.

Pentru acest an, pe lista beneficiarilor de ajutoare alimentare au fost introduse şi persoanele care primesc alocaţii pentru sprijinirea familiei, numărul total al beneficiarilor fiind astfel mai mare cu 700.000 de persoane faţă de anul trecut.

Ajutoarele vor putea fi ridicate, după 16 noiembrie, de la centrele desemnate de primării, pe baza cuponului nominal şi a buletinului de identitate, a anunţat ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Cuponul pentru ridicarea alimentelor reprezintă tot o noutate introdusă în acest an, pe acesta fiind indicate „toate cantităţile din produsele care vor fi distribuite către cei 3,3 milioane beneficiari”, a arătat ministrul.

Premierul Victor Ponta a precizat că aceste cupoane nu vor fi duse la beneficiari de către autorităţile locale, pentru a nu se „interpreta greşit” în perioada campaniei electorale, ci prin intermediul Poştei, operaţiune prin care societatea, în opinia premierului, se poate „relansa”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
LaLa, 24 octombrie 2014
Doamna Lili, cred ca romanii sufera de sindromul desteptlului. Dumneavoastra credeti ca un electrician, zugrav sau oricare alt meserias este doar un prost ? Toti au cate un minus indiferent de cartile citeste integral
lili, 23 octombrie 2014
3,3 milioane de beneficiari, adica 3,3 milioane de saraci, adica 3,3 milioane de votanti PSD ! Asta-i electoratul PSD, saracii si needucatii Romaniei, ale caror voturi PSD le cumpara mereu cu pomeni citeste integral
stelian, 23 octombrie 2014
Primeste si Hrebenciuc, Nastase, Videanu, Dragnea, Plumb, Felix si toti ceilalti "nevoiasi"ai neamului??? Sa nu existe discriminari....!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.