LIFESTYLE 24 octombrie 2014

Bianca Fanu va reprezenta România la Miss World 2014

de Agerpres | 793 vizualizări

Câştigătoarea titlului Miss World România 2014, Bianca Fanu, a fost acceptată oficial să reprezinte România la ediţia din acest an a competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss World 2014, eveniment care se va desfăşura în perioada 19 noiembrie - 15 decembrie la Londra.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor din România ai evenimentului, organizaţia Miss World a confirmat oficial miercuri că România va fi reprezentată la Miss World 2014 de Bianca Fanu.

Conform noului regulament Miss World, o candidată este desemnată oficial ca şi reprezentantă a unei anumite ţări doar în urma aprobării candidaturii ei de către Organizaţia Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient să câştige doar finala naţională a competiţiei.

„De când eram mică am visat să fiu pe scena Miss World, motiv pentru care încă nu îmi vine să cred că visul meu e pe cale să devină realitate. Onoarea de a câştiga titlul Miss World Romania 2014 şi şansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante şi prestigioase competiţii de frumuseţe din lume vor face categoric ca această experienţă să fie de neuitat pentru de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. Voi face tot ce îmi stă în putere să promovez în faţa întregului mapamond turismul, cultura şi tradiţiile României”, a declarat Bianca Fanu, citată în comunicat.

Bianca Fanu-Miss World România 2014 copyBianca a câştigat coroana şi titlul de cea mai frumoasă româncă la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul competiţiei naţionale Miss World România 2014, organizată într-un club din Capi­tală de agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss World în România, scrie Agerpres.

Câştigătoarea titlului Miss World România 2014 are 25 de ani, 1.70 m înălţime, dimensiuni 86-60-90 şi este născută în Timişoara. Este studentă în anul 5 în cadrul Facultăţii de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara.

Olimpică la engleză şi geografie în timpul liceului, Bianca vorbeşte engleza şi spaniola, un aspect extrem de important şi un avantaj în cadrul competiţiei din Londra. Bianca a făcut în trecut trei ani de balet iar în prezent este practicantă de yoga, pilates, aerobic şi înot. Având patru câini adoptaţi, Bianca îşi doreşte să înfiinţeze un adăpost pentru câinii abandonaţi din Timişoara.

În 2013, România a fost reprezentată în competiţia Miss World de Andreea Chiru.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.