LIFESTYLE 24 octombrie 2014

Cele mai bune analgezice naturale

de Covasna Media | 540 vizualizări

Fie că ai dureri musculare, de cap sau abdominale, nu da buzna în cutia cu medicamente. Clickpentrufemei.ro îţi recomandă să încerci aceste analgezice naturale.

Turmeric. Turmericul (curcuma) luptă împotriva inflamațiilor din corp, a durerilor croni­ce, dar are efecte benefice și asupra celor musculare sau de spate. De asemenea, acest condiment tratează durerile de dinți, ușurează simptomele artritei și ajută la regenerarea țesuturilor din corp.

turmeric-powder-desibantu-1024x400

Ghimbir. Un alt analgezic natural, extrem de eficient este ghimbirul. Acest condiment ușurează durerile articulare. De aceea, este recomandat să se consume sub formă de ceai sau să se adauge în diverse deserturi.

Root ginger and ground spice

Ardei iute. Datorită capsaicinei, ardeiul iute este o soluție naturală care ușurează durerile articulare, pe cele cauzate de fibriomalgii, de migrene și de iritații ale pielii.

ardei-iute

Usturoi. Durerile de dinți, infecțiile la nivelul urechilor și durerile cauzate de artrită pot fi vindecate cu ajutorul usturoiului. Pentru efecte maxime ai nevoie de ulei de usturoi care se prepară astfel: adaugă trei căței de usturoi tăiați mărunt într-o jumătate de cană cu ulei de măsline. Pune compoziția la foc mic două minute, după care strecoar-o și ține-o la frigider cel puțin două săptămâni. Folosește uleiul pentru a masa zonele dureroase.

usturoi1

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.