ACTUALITATE 24 octombrie 2014

Patru morţi într-un accident la Tinoasa!

de Székely Emőke | 620 vizualizări

Accident Tinoasa octombrie 2014 - 2

O coliziune dintre un autoturism și un utilaj pentru repararea părții carosabile, rămas în pană pe şosea

Patru persoane au decedat și două sunt în stare gravă la Spitalul Județean Brașov după ce au fost implicate într-un accident rutier produs joi seară pe DN2 D, între Tinoasa și Ojdula, în jurul orei 18:30.

Purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, ne-a declarat că în accident au fost implicate un autoturism și un excavator. „Un excavator era staționat pe marginea drumului, iar șoferul acestuia efectua probabil lucrări la utilaj când a fost lovit în plin de un autoturism în care se aflau 5 persoane. Șoferul excavatorului a murit pe loc, însă a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a-l scoate de sub fiare. Persoanele din autoturism au fost de asemenea încarcerate, șoferul, pasagerul din dreapta și un pasager din spate au decedat, iar ceilalți doi pasageri au fost transportați în stare gravă la Spitalul Orășenesc Târgu Secuiesc, după care au fost transferați la Spitalul Județean Brașov” – a declarat Marius Tolvaj.

Acesta a mai spus că toate victimele sunt bărbați, însă nu ne-a putut spune vârsta acestora, ceea ce se știe însă e că autoturismul era înmatriculat în județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.