SPORT 28 octombrie 2014

Aur internaţional pentru înotătoarea Raluca Artene

de Covasna Media | 808 vizualizări

A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a participat în weekend cu lotul format din Becze Zétény Benedek (2004), Raluca Maria Artene, Barabás András, Gyenge Attila, Luffy Akos (2003), Tuzson Gellért, Gergely Zsolt (2002), la competiţia internaţională de înot Cupa Hungarospa din Hajdúszoboszló, Ungaria. La ediţia din acest an a acestei competiţii internaţionale de înot care este inclusă în calendarul competiţional LEN (Liga Europeană de Nataţie), au luat startul 610 sportivi de la 45 de cluburi din 12 ţări.

Printre rezultatele bune obţinute de sportivii CSG, cel mai remarcabil este medalia de aur obţinută de Raluca Maria Artene, la vârsta de 11 ani, în proba de 100m spate, cu timpul de 1’14”05.

Antrenorul Ciprian Grosu ne-a declarat: „Mă bucură progresele obţinute de sportivii CSG la competiţiile internaţionale la care am participat în ultimul timp. Bineînţeles, mai ales că la acest concurs internaţional de prestigiu, pe lângă timpii foarte buni obţinuţi de toţi sportivii mei, am câştigat medalie de aur în proba de 100m spate, cu un nou record personal. După acest concurs de anvergură, cu Raluca urmează să efectuez deplasarea la Campionatul Naţional de Semifond din perioada 26-30 noiembrie 2014 la Piteşti. Cu această ocazie doresc să le mulţumesc părinţilor acestor copii pentru încrederea şi sprijinul lor, firmei Arcon şi Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe”.

Inot Ciprian octombrie 2014 - 1

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ionel, 29 octombrie 2014
Bravo Raluca . Felicitări Vali. Ai o fetiţă de platină ca să mă exprim aşa plastic. Să-ţi trăiască şi să ne facă pe viitor fericiţi. Uite că şi Sfântu Gheorghe poate să iasă în citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.