ACTUALITATE 29 octombrie 2014

Ziarul de campanie bilingv al PNL a fost distribuit la Sfântu Gheorghe

de Székely Emőke | 491 vizualizări

Președintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat că au distribuit 5.000 de ziare de campanie bilingve în Sfântu Gheorghe, iar între cele două tururi de scrutin vor tipări un alt ziar care va ajunge în tot județul.

„Ziarul bilingv conține multe imagini cu oamenii care ne ajută în campania aceasta și a fost bine primit mai ales că are un mesaj prin care domnul Iohannis le transmite comunităților locale că banii ar trebui să rămână aici, și a spus-o din experiența dânsului din Sibiu. Este unul dintre cele mai interesante lucruri pentru Sfântu Gheorghe, să știm că mare parte din redevența locală ar trebui să rămână în oraş” – a declarat Mădălin Guruianu.

Acesta a mai spus că în momentul acesta majoritatea oamenilor știu cu cine vor vota în primul tur, iar pentru al doilea tur există șanse mari ca Iohannis să ajungă în județul Covasna pentru a-i convinge pe cei de aici să îl susțină la scrutinul din 16 noiembrie. Guruianu a menționat că nu are dubii în ceea ce privește faptul că Iohannis va ajunge în turul doi pentru că, spune el, sondajele îl indică pe locul doi cu în jur de 30% din voturi. Președintele PNL Sfântu Gheorghe a mai declarat că pentru cel de al doilea tur de scrutin vor pregăti un ziar electoral care va fi distribuit în tot județul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.