ACTUALITATE 30 octombrie 2014

Primarul Antal Árpád: Peste 1.000 de locuri de muncă datorită investiţiilor administraţiei locale

de Agerpres | 704 vizualizări

Peste 1.000 de oameni din Sfântu Gheorghe au locuri de muncă datorită investiţiilor publice făcute în ultimii ani de autorităţile locale, a declarat joi, primarul municipiului Antal Árpád.

Potrivit acestuia, majoritatea investiţiilor sunt sau au fost realizate de firme locale, ori care lucrează în subantrepriză, şi care au angajat localnici. Primarul a amintit, printre acestea, parcul industrial care se construieşte la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe, fostul cinematograf „Arta” care urmează să fie reabilitat, stadionul mic din Cartierul Simeria unde au început lucrările de extindere şi modernizare, amplul proiect de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare din oraş, precum şi repararea drumurilor.

„Cu siguranţă suntem cel mai mare angajator. Eu am făcut un calcul şi pot să spun că peste 1.000 de familii din municipiul Sfântu Gheorghe au venituri datorită investiţiilor publice făcute în ultimii şase ani de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean”, a declarat primarul Antal Árpád.

El a menţionat că acest lucru se reflectă şi în bugetul Primăriei, încasările din impozitul pe venit fiind în creştere. „A crescut volumul salariilor date în municipiul Sfântu Gheorghe cu 30% faţă de anul 2008”, a afirmat Antal Árpád.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Asociatia ProCovasna, 3 noiembrie 2014
Vai, imediat cum criticam un primar maghiar (si, atentie, nu pe motive legate de etnie ci pe motive de ordin economic), imediat suntem catalogati ca fiind xenofobi. Este cel mai confortabil refugiu al citeste integral
Asociatia ProCovasna, 3 noiembrie 2014
Modernizarea orasului??..pai despre ce vorbim??..asfaltarea unor strazi si a unui parc inseamna modernizarea orasului???..stimati, concetateni, chiar asa am coborat stacheta??..pai uitati-va la citeste integral
ARTUR, 1 noiembrie 2014
Nu contest meritele pe care le are la modernizarea orasului ci doar semnalez ca sunt metode moderne si rapide de munca pe care firma sau firmele contractate ar trebui sa le foloseasca :)
@Asociatia ProCovasna, 31 octombrie 2014
...vad ca la critica sunteti campioni, dar sunt curios care este menirea si aportul vostru in cadrul judetului? Cu ce ajutati populatia autohtona acestui judet? Sau sunteti doar o organizatie citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.