Covasna Media Group|Marti, 30 August, 2016

Primarul Antal Árpád: Peste 1.000 de locuri de muncă datorită investiţiilor administraţiei locale 

Antal Arpad ianuarie 2012 - 4

Peste 1.000 de oameni din Sfântu Gheorghe au locuri de muncă datorită investiţiilor publice făcute în ultimii ani de autorităţile locale, a declarat joi, primarul municipiului Antal Árpád.

Potrivit acestuia, majoritatea investiţiilor sunt sau au fost realizate de firme locale, ori care lucrează în subantrepriză, şi care au angajat localnici. Primarul a amintit, printre acestea, parcul industrial care se construieşte la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe, fostul cinematograf „Arta” care urmează să fie reabilitat, stadionul mic din Cartierul Simeria unde au început lucrările de extindere şi modernizare, amplul proiect de reabilitare a reţelei de apă şi canalizare din oraş, precum şi repararea drumurilor.

„Cu siguranţă suntem cel mai mare angajator. Eu am făcut un calcul şi pot să spun că peste 1.000 de familii din municipiul Sfântu Gheorghe au venituri datorită investiţiilor publice făcute în ultimii şase ani de Consiliul Local şi Consiliul Judeţean”, a declarat primarul Antal Árpád.

El a menţionat că acest lucru se reflectă şi în bugetul Primăriei, încasările din impozitul pe venit fiind în creştere. „A crescut volumul salariilor date în municipiul Sfântu Gheorghe cu 30% faţă de anul 2008”, a afirmat Antal Árpád.

Comentarii Facebook

Comentarii.

4 Răspunsuri la Primarul Antal Árpád: Peste 1.000 de locuri de muncă datorită investiţiilor administraţiei locale

 1. @Asociatia ProCovasna

  …vad ca la critica sunteti campioni, dar sunt curios care este menirea si aportul vostru in cadrul judetului? Cu ce ajutati populatia autohtona acestui judet? Sau sunteti doar o organizatie xenofoba, a carui activitate este de a provoca tensiuni interetnice? Atunci se pune intrebarea, ce cauta dnul Popica in judetul Covasna? Catalogizarea bisericilor si manastirilor ortodoxe este un lucru minunat, dar nu prea acopera menirea si salariul domniei sale in judet! Verifica activitatea acestei organizatii soviniste, care nu are ce cauta in judet? Daca dnul Popica inchide ochii, inseamna ca este simpatizant al acestor indivizi antimaghiari. Greu de crezut, dar…?

   
  • Asociatia ProCovasna

   Vai, imediat cum criticam un primar maghiar (si, atentie, nu pe motive legate de etnie ci pe motive de ordin economic), imediat suntem catalogati ca fiind xenofobi. Este cel mai confortabil refugiu al vostru…cand nu aveti argumente, bagati placa cu xenofobia…ati invatat si voi ceva de la Antal Arpad sau Marko Attila..

    
 2. ARTUR

  Nu contest meritele pe care le are la modernizarea orasului ci doar semnalez ca sunt metode moderne si rapide de munca pe care firma sau firmele contractate ar trebui sa le foloseasca :)

   
 3. Asociatia ProCovasna

  Modernizarea orasului??..pai despre ce vorbim??..asfaltarea unor strazi si a unui parc inseamna modernizarea orasului???..stimati, concetateni, chiar asa am coborat stacheta??..pai uitati-va la Brasov, spre exemplu…au construit spitale, patinoare, bazine olimpice, gradini zoologice, parcuri aventura, sali de concert , cartiere de blocuri, parcuri industriale, stadioane olimpice, ..ASTA INSEAMNA MODERNIZARE!!ASFALTATAREA UNOR STRAZI CRED CA TINE DEJA DE O DECENTA SOCIALA, DE UN MINIM CU CARE NU AR TREBUI SA NE MAI LAUDAM INTR-O ROMANIE EUROPEANA A SECOLULUI 21. NU FITI NAIVI!

   

Adaugă Comentariu

-->