METEO 9 noiembrie 2014

Vremea rămâne caldă, însă de joi se răceşte şi apar ploile

de Covasna Media | 818 vizualizări

Luni, temperaturile rămân mai mari decât ar fi normal, în mare parte din ţară, cu maxime la amiază comparabile cu cele din ziua precedentă, adică de la 8...10 grade în zonele cu ceaţă persistentă sau nori joşi din regiunile extracarpatice, până la 20 de grade în cele intracarpatice, unde soarele va fi mai generos şi doar în primele ore din zi ar putea fi puţină ceaţă prin depresiuni.

Marţi, tot caldă rămâne vremea în vestul, centrul şi nordul ţării, unde cerul va fi variabil şi doar în primele ore din zi vor fi condiţii de ceaţă. În schimb în sud şi sud-est norii stau mai adunaţi, ceaţa este prezentă şi ea la nivel local, iar izolat se asociază cu burniţa. Iar în sudul Banatului şi în zona de munte vântul se arată mai sprinten. În aceste condiţii, temperaturile amiezii vor fi între 10 grade în zonele cu ceaţă persistentă din sud-est şi 20 de grade în Dealurile de Vest.

Miercuri, temperaturile vor fi cele potrivite pentru data din calendar, căci vor fi înnorări temporare în zonele extracarpatice, local va fi ceaţă şi pe alocuri burniţă sau ploaie slabă. În restul teritoriului însă, vremea tot caldă rămâne, cu destul soare şi temperaturi de până la 18 grade la amiază, pornind de la numai 9...10 grade în Moldova. Însă pentru următoarele zile, meteorologii nu au veşti prea bune, căci treptat vremea devine mohorâtă, temporar cad ploi şi burniţe, iar temperaturile vor fi şi ele potrivite pentru a doua decadă de noiembrie.

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.