ACTUALITATE 19 noiembrie 2014

Crucea Roșie colectează jucării pentru copiii săraci

de Székely Emőke | 647 vizualizări

Papp Adolf Crucea Rosie noiembrie 2014

Societatea de Cruce Roșie Filiala Covasna organizează până pe 19 decembrie o acțiune de colectare de jucării pentru copiii dezavantajați social, în orașele Sfântu Gheorghe și Întorsura Buzăului. Jucăriile vor fi reparate unde e cazul, curățate, apoi date acelor copii care poate în afară de aceste daruri nu vor primi nimic de Crăciun.

„În prima etapă a acțiunii am plasat cutii de donații la școlile partenere destinate colectării de jucării. Motoul acțiunii de strângere de jucării este Sprijină acțiunea Un Crăciun fericit pentru Un copil fericit. Pentru colectarea jucăriilor am amplasat cutii în Sfântu Gheorghe la Liceul Teoretic „Székely Mikó”, Liceul Reformat, Liceul Teoretic „Mikes Kelemen”, Liceul Tehnologic „Puskás Tivadar”, Liceul de Artă „Plugor Sándor”, Grupul Școlar Economic Administrativ „Berde Áron”, Liceul Tehnologic „Kós Károly”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Școala Generală „Váradi József”, Şcoala Generală „Ady Endre”, Şcoala Gimnazială „Nicolae Colan” și în toate școlile din Întorsura Buzăului sunt plasate 10 cutii” – a declarat directorul organizației, Papp Adolf.

Acesta a mai spus că persoanele care doresc să participe la acțiunea de colectare a jucăriilor în mod individual sunt rugate să scrie la adresa de e-mail crucearosie.covasna@gmail.com sau să sune la 0766451169. Jucăriile colectate vor fi preluate la sediul Societății de Cruce Roșie Filiala Covasna până la data de 19 decembrie, zilnic între orele 10-14.

„În vederea facilitării accesului copiilor dezavantajați social așteptăm propuneri din partea persoanelor care sunt în contact sau cunosc cazuri care se încadrează în acțiunea descrisă mai sus. Formularul pentru propunerile individuale poate fi cerut și trimis completat până la data de 5 decembrie la adresa de e-mail crucearosie.covasna@gmail.com” – spune directorul.

Jucăriile colectate vor fi înmânate copiilor cu ocazia Crăciunului în data de 19 decembrie, la ora 17 la sediul organizaţiei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.