ACTUALITATE 20 noiembrie 2014

Once upon a time…

de Covasna Media | 540 vizualizări

1484211_561619913914052_1364024060_n

Amiciție, prietenie, iubire. Așa încep toate poveștile. A fost odată ca niciodată… Există prietenii frumoase, ce dăinuie în timp , prietenii care încep poate de la grădiniță și se sfârșesc printr-o căsătorie. Ce poate fi mai pur, mai sincer și mai trainic sentiment decât cel de iubire ( față de divinitate, față de familie, față de prieteni). Iubirea este imprevizibilă; ea poate apărea la prima privire, la prima întâlnire, la prima atingere, la primul sărut sau doar la prima strângere de mână.

Astăzi vă voi prezenta un ceas realizat prin tehnica decoupage. Materialele de care aveți nevoie sunt:

- Bază ceas rotund din mdf

- Mecanism de ceas

- Lac pentru decupaj

- șervețel

- trandafiri din hârtie Mullberry

- cifre din lemn

- adeziv E600 / silicon

- pensulă groasă

Se dă baza ceasului cu un fond alb, apoi se lasă la uscat. După ce s-a uscat, se dă cu un strat subțire de lac pentru decupaj peste care se așează uniform șervețelul (primul strat, celelalte două fiind îndepărtate). Se lasă șa uscat până a doua zi, după care se mai dă cu un strat de lac pentru decupaj (în strat generos de data aceasta) și se lasă din nou la uscat. Apoi se lipesc cifrele, se montează mecanismul de ceas și trandafirii. Atât cifrele cât și trandafirii se lipesc cu silicon sau cu adeziv. Puteți realiza orice model doriți, și să adaugați și efect de crăpare sau orice alt accesoriu, de la dantelă, la perle, ștrasuri. Alegerile vă aparțin.

Pentru colaborări nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail cohavit88@yahoo.com sau pe facebook (Prințesă mică) iar până data viitoare nu uitați că: „Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate să fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubești. De aceea nu mai aștepta, fă-o azi, întrucât dacă ziua de mâine nu va ajunge niciodată, în mod sigur vei regreta ziua când nu ți-ai făcut timp pentru un surâs, o îmbrățișare, un sărut, și că ai fost prea ocupat ca să le conferi o ultimă dorință. Să-i menții pe cei pe care-i iubești aproape de tine, spune-le la ureche cât de multă nevoie ai de ei, iubește-i și tratează-i bine, ia-ți timp să le spui „îmi pare rău”, „iartă-mă”, „te rog” și toate cuvintele de dragoste pe care le știi.” (G.G. Marquez)

(Diana Borboly, Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.