ACTUALITATE 20 noiembrie 2014

Un agent de poliție a refuzat pentru a doua oară să ia mită

de Székely Emőke | 733 vizualizări

Miercuri, în jurul orei 15:30, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna au prins în flagrant un tânăr de 22 de ani din comuna Măgura, jud. Buzău care a încercat să mituiască un polițist cu suma de 200 de lei.

În cursul aceleiaşi zile, un agent de poliție din cadrul IPJ Covasna – Postul de Poliţie Ozun l-a depistat pe tânăr în timp ce transporta, cu un autoturism marca Dacia 1304, cantitatea de 47 kg de zahăr şi 55 litri de ulei, în vederea comercializării fără autorizaţie de comerţ.

În urma sesizării agentului de poliţie, s-a procedat la organizarea unei acţiuni de prindere în flagrant în timp ce tânărul încerca să-l determine pe polițist să nu dispună împotriva sa măsura legală de sancţionare contravenţională. Faţă de cel în cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Agentul de poliţie din Ozun este la a doua sesizare privind intenţia unui cetăţean de a-l mitui, cea anterioară având loc în data de 20 octombrie a acestui an, când a refuzat suma de 3.000 lei pentru a nu dispune măsura reţinerii unui permis de conducere.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Eugen, 23 noiembrie 2014
Tot miercuri, in jurul orei 15.30 in comuna Ozun a fost asigurata alimentarea cu energie electrica. Si electricienii n-au luat mita. Si tot atunci au fost si multi altii care au muncit doar pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.