ACTUALITATE 25 noiembrie 2014

Preotul Bujoreanu, sancţionat cu avertisment pentru campanie electorală în ziua alegerilor

de Agerpres | 1175 vizualizări

Un preot de la Catedrala Ortodoxă din Sfântu Gheorghe, reclamat că a făcut campanie electorală în favoarea unuia dintre cei doi candidaţi intraţi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, a fost sancţionat cu avertisment, a precizat marţi, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, comisarul-şef Ioan Popa.

Sesizarea a fost depusă pe 16 noiembrie de liderul Partidului Naţional Liberal (PNL) Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, în nume propriu, iar în aceasta se menţiona că preotul Corneliu Bujoreanu a îndemnat enoriaşii prezenţi la slujba de duminică să voteze „candidatul român şi ortodox”, afirmând că celălalt candidat s-ar fi „înţeles cu maghiarii să rupă Ardealul de România”.

Guruianu a precizat că la liturghie au participat câteva sute de persoane, prin urmare există numeroşi martori care pot confirma afirmaţiile sale.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Marius, 27 noiembrie 2014
Si de unde stie ma rog Madalin Guruianu, ce indemnuri a facut din moment ce nu l-am vazut niciodata la biserica ? In 2 noiembrie parintele Bujoreanu spunea ca toti candidatii sunt niste hoti, si ii citeste integral
DLI, 26 noiembrie 2014
Cu asa oameni/electorat asa tara. Acum poate intelegeti la ce se refereau invingatorii, cand au spus: "ne-am luat tara inapoi". Comunistii de ieri, vin azi, sa ne invete "calea dreapta"... Ipocriti citeste integral
stelian, 26 noiembrie 2014
"Ortodoxia salveaza Romania"! Sunteti siguri ca ..albanezul e ortodox? Pacat ca s-a implicat si Biserica in acest noroi!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.