SPORT 7 decembrie 2014

Trei medalii pentru CSM la Cupa Târgu Secuiesc la judo

de Székely Emőke | 864 vizualizări

CSM judo Cupa Targu Secuiesc decembrie 2014 - 02

La sfârşitul săptămânii trecute în Sala Polivalentă din Târgu Secuiesc s-a desfășurat tradiţionala cupă de judo aflată la ediţia a XVI-a, organizată de CSŞ Târgu Secuiesc, Consiliul Local Târgu Secuiesc, DJST Covasna şi Veres László PFA.

La această competiție au participat în jur de 600 judoka din întreaga ţară din peste 30 de cluburi de judo de valoare, printre care și patru sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe secția Judo performanţă pregătiți de antrenor Petru Oltean, evoluția acestora fiind una foarte bună, trei dintre ei urcând pe podiumul de premiere: locul I și medalie de aur Bianca Prodan la categoria +57Kg U14 ani şi locul III, medalie de bronz Vlad Lascu categoria -46 kg U16 ani şi Laurențiu Ţifrea categoria -34kg U14 ani. Roxana Onişoru la categoria de -40kg U14 ani a avut o evoluție bună aceasta fiind defavorizată prin tragerea la sorţi  luptând primele meciuri cu sportive mult mai experimentate şi mai mari reușind să ocupe în final un merituos loc 5.

„De menționat evoluția sportivei Bianca Prodan care a reușit să o surclaseze în finală pe multipla campioană națională şi internațională a acestei categorii Kosza Hanna din Miercurea Ciuc unde judoul este mult mai mult decât tradiție, este un cult. Acest lucru înseamnă ca judoul practicat în Sfântu Gheorghe este pe un drum bun şi metodele mele de pregătire dau roade” – a declarat antrenorul Petru Oltean.

La concurs a participat si o grupă de sportivi proveniți de la Clubul Sportiv Samurai OPS din Sfântu Gheorghe pregătiți de antrenoarea Cristina Oltean, aceștia având o evoluție bună chiar dacă au participat pentru prima dată la o competiție majoră de o asemenea anvergură aici remarcându-se prin evoluție Denisa Cotai reușind să-şi învingă emoțiile şi în final reușind un merituos loc 5 şi Andrea Crețu având la fel o evoluție bună ocupând locul 5 la categoria ei de vârstă şi greutate.

„Mulțumim pe această cale Clubului Sportiv Municipal care sprijină sportul de performanţă, Consiliului Local Sfântu Gheorghe și în mod special părinților acestor copii pentru înțelegerea acordată şi eforturile materiale şi financiare făcute pentru ca aceste rezultate sa apară” – a mai spus Petru Oltean.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
..., 7 decembrie 2014
bravo laurrrrrrrrrrrrr...felicitari...de cand te urmaresc pe netu asta nici nu ai idee...in sfarsit te vad...sa fii sanatos sa nu te accidentezi si la mai mare
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.