ACTUALITATE 11 decembrie 2014

Două accidente ușoare s-au produs miercuri în județ

de Székely Emőke | 471 vizualizări

Trei persoane au fost rănite ușor în urma a două accidente care s-au petrecut miercuri în județ, primul la Malnaș, iar al doilea la Sfântu Gheorghe.

În primul caz polițiștii au stabilit că un șofer de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Sfântu Gheorghe către Miercurea Ciuc, a intrat în coliziune cu o căruță care a pătruns pe drumul naţional fără a se asigura corespunzător. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului atelajului hipo şi a unei femei de 63 de ani, aflată în căruţă.

Un alt eveniment rutier cu urmări uşoare a avut loc tot miercuri seara, în jurul orei 19:00, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că un șofer de 18 ani, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția localităţii Ilieni către Sfântu Gheorghe, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (condiții de ceață şi vizibilitate sub 100 de m) şi a plonjat într-o groapă de pe partea carosabilă formată în urma unor lucrări, aceasta fiind semnalizată regulamentar prin indicator și bandă de delimitare. Conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.