ACTUALITATE 11 decembrie 2014

O nouă serie de schimbări în incinta Spitalului Judeţean!

de Covasna Media | 480 vizualizări

Pe această cale vă informăm despre cele mai noi schimbări introduse ca urmare a lucrărilor de reabilitare în curs din incinta Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe.

Așadar începând de luni, 15 decembrie, accesul pe secțiile pediatrie, chirurgie, neonatologie, obstetrică-ginecologie – ce-și desfășoară activitatea în incinta clădirii principale aflată în reabilitare – va fi posibil pe intrarea alternativă, și cu caracter temporar situată la câţiva metri de intrarea secției UPU-SMURD, în apropierea colțului de sud-vest al clădirii. Cauza măsurii o reprezintă blocarea din considerente de securitate și cu caracter temporar a intrării principale a clădirii, care totodată servește ca şi cale de acces spre secțiile amintite. Dorim totodată să formulăm către vizitatori cererea conform căreia dacă nu e absolut necesar, să evite accesul la secțiile sus amintite. Vă mai informăm că tot din data de 15 decembrie la secțiile anestezie și terapie intensivă, respectiv ortopedie vizitarea pacienților este interzisă. Despre ridicarea acestei măsuri din urmă vă informăm în timp util.

În continuare vă aducem la cunoștință faptul că în decursul lunii noiembrie birourile conducerii spitalului, secretariatul, statistica au fost mutate în subsolul corpului B al clădirii principale, tot ca urmare a lucrărilor de reabilitare. Birourile amintite pot fi accesate din spatele clădirii principale, prin tunelul de protecție special amenajat.

Atragem atenția celor interesați asupra faptului că drumul de acces către aceste birouri reprezintă momentan punctul cu cel mai ridicat risc de accidente pe toată suprafața afectată reabilitării. Din această cauză cerem atenție sporită de la vizitatori.

Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de lucrările de reabilitare, și apelăm la răbdarea și înțelegerea celor afectați.

Biroul de Presă

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf”

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.