ACTUALITATE 16 decembrie 2014

Accident cu 5 răniți în apropiere de Ghidfalău

de Székely Emőke | 741 vizualizări

Cinci persoane au fost transportate marţi după-masă la Spitalul Județean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce au fost rănite într-un accident produs în afara localității Ghidfalău.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că accidentul s-a produs marți în jurul orei 16:30 la intersecția DJ 121 cu DN 12. „Un șofer în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism din direcția Ghidfalău către DN 12, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă ușoară a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens și s-a lovit de o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului o femeie de 47 de ani, pasageră în autoturism a fost rănită grav, o alta, precum și 3 bărbați, au fost răniți ușor, toți fiind pasageri în autoturism” – a declarat Nicoleta Marin.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Nagy-Demeter István, a declarat că la unitatea medicală au fost aduși 5 răniți, dintre care 2 în stare gravă. „La Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns 5 persoane, toate adulte, dintre care două sunt rănite grav, una are răni la plămâni, iar cealaltă răni cranio-cerebrale. Ceilalți trei pacienți au suferit răni ușoare” – a declarat Nagy-Demeter István. El a adăugat că la spital au fost aduși și cei doi șoferi pentru a vedea dacă au consumat băuturi alcoolice, rezultatele analizelor în cazul ambilor conducători auto fiind negative.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Kviatkovski, 18 decembrie 2014
Da. Asta se datoreaza si Politiei Romane pentru ca nu verifica cum mama dracului toti tiganii care nu au mers nici macar o zi la scoala,nu stiu sa scrie si sa citeasca ,au obtinut permise de conducere citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.