ACTUALITATE 17 decembrie 2014

Exercițiu de intervenție ISU la Spitalul Judeţean [FOTO]

de Covasna Media | 499 vizualizări

Exercitiu ISU Spital decembrie 2014 - 3Exercitiu ISU Spital decembrie 2014 - 2Exercitiu ISU Spital decembrie 2014 - 1

În incinta Spitalului Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” din Sfântu Gheorghe s-a desfăşurat marţi seara un exercițiu de intervenție în caz de incendiu, în colaborare cu Inspectoratul Județean Pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” (ISU). La intervenție au participat circa 30 de specialiști ai Inspectoratului şi 25 persoane din partea Spitalului, însărcinați cu intervenția în atare cazuri. La exercițiu au participat trei autospeciale de stingere a incendiilor, o autospecială de resuscitare, respectiv una de suport.

Conducerea Spitalului dorește să mulțumească pe această cale tuturor responsabililor și membrilor colectivului de muncă care au participat activ la exercițiu și care și-au îndeplinit pe deplin sarcinile. Transmitem mulțumiri și către ISU Covasna pentru colaborarea perfectă de până acum la nivelul gestionării situațiilor de urgență. Cerem scuze și înțelegere pacienților şi aparținătorilor pentru eventualele neplăceri cauzate.

Dorim să atragem atenția că Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe este una dintre instituțiile publice din județ în incinta căreia își desfășoară permanent activitatea mai multe sute de persoane, așadar efectuarea programată a unor astfel de exerciții este indispensabilă în vederea asigurării capacității de reacție adecvată în situații de urgență reală, respectiv a asigurării securității.

Biroul de Presă

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyán Kristóf” Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.