ACTUALITATE 17 decembrie 2014

În 2014 Autoliv Sfântu Gheorghe a produs peste 1.300.000 de volane, iar dezvoltarea continuă!

de Covasna Media | 1603 vizualizări

2014 a fost un an plin de realizări și obiective îndeplinite la subsidiara din Sfântu Gheorghe a grupului Autoliv. Cel mai dinamic angajator din județul Covasna a comunicat cifre de personal impresionante dar și un bilanț de producție demn de remarcat. Autoliv a produs la Sfântu Gheorghe și a vândut către clienții săi peste 1,3 milioane de volane, din peste 600 de modele, iar până la finalul lui 2015, diversitatea de modele va ajunge la peste 2.900.

„Am început anul acesta cu speranța că la Sfântu Gheorghe, colegii noștri vor reuși să ne facă o surpriză plăcută și iată că lucrul acesta s-a întâmplat. E prin urmare cel mai bun moment să îi felicit și să le mulțumesc. Au făcut eforturi mari, au dat dovadă de implicare, de responsabilitate și iată-ne ajunși la sfârșitul lui 2014 cu niște cifre impresionante cu care să ne lăudăm. Suntem peste 2.000 de colegi la Sfântu Gheorghe și am produs și livrat peste 1.300.000 de volane. Felicitări!”, declară Ionel Fierbințeanu – Country Manager Autoliv România.

Peste 2.000 de angajați, volane pentru Volvo și proiect spectaculos pentru BMW

Deși a atins cota 2.020 de angajați la finalul lunii noiembrie, Autoliv anunță noi dezvoltări, extinderi de activitate și deci noi locuri de muncă. Acest lucru se datorează și intrării companiei Volvo în portofoliul de clienți ai fabricii din Sfântu Gheorghe. Din 2015, volanele pentru cel mai important producător de automobile din Suedia se vor produce tot în județul Covasna.

Pentru clientul BMW, fabrica din Sfântu Gheorghe lucrează deja la un proiect nou ce va presupune 2.300 de variante de volan după asamblare, ce vor fi livrate în secvență către client. Dacă până acum diversitatea de volane produse la Sfântu Gheorghe se oprea la 600 de modele, în 2015 numărul de modele va depăși 2.900!

Proiectele noi vin și ca urmare a succeselor obținute pe parcursul lui 2014, a mai bine de 26 de audituri ale clienților încheiate cu succes, dar și a unor recorduri în ceea ce privește rezultatele operaționale în toate zonele de producție.

Echipa din Sfântu Gheorghe, câștigătoare a premiului I la Concursul de Inovație Best Idea 2014

Premiu pentru inovație obținut de angajații din WRO

Inovația și orientarea către viitor au fost și sunt în continuare ingredientele de bază în rezultatele și performanțele companiei, iar subsidiara Autoliv din România a căpătat un rol tot mai important la nivel global, devenind unul dintre cele mai puternice centre de activitate.

Se inovează cu succes și la Sfântu Gheorghe, premiul I al competiției de inovație Autoliv Best Idea 2014 a fost câștigat de o echipă din WRO Sfântu Gheorghe cu un proiect de îmbunătățire în zona Diecasting: „Constant technological waste in DC area”.

Din echipa câștigătoare au făcut parte Florin Belu, Ovidiu Adam, Andrei Drăgan, Zsolt Benedek, Vlad Ene, Brigitta Gorocs și Petre Panțâru.

„Am investit consistent în 2014 în fabrica din Sfântu Gheorghe, iar în 2015 ne propunem să continuăm aceste investiții. Vorbim de cifre impresionante care au fost susținute însă de efortul colectiv al tuturor colegilor noștri, care au îmbrățișat cultura și misiunea noastră și au arătat că se poate, că suntem capabili să atingem niște obiective care la început au părut foarte dificile. Le mulțumesc tuturor, familiilor lor și le doresc un an 2015 în care prin rezultatele lor să ne motiveze să continuăm să investim aici și să aducem proiecte noi. Ne dorim foarte mult eficiență, performanță, pe care să le răsplătim cu stabilitate, beneficii și susținere”, a completat Ionel Fierbințeanu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.