ACTUALITATE 17 decembrie 2014

Patru răniți grav în urma accidentului de la Ghidfalău

de Székely Emőke | 582 vizualizări

Toate victimele au fost transferate la Spitalul Judeţean Braşov

Bilanțul accidentului rutier care s-a produs marți după masa în apropiere de Ghidfalău s-a schimbat. Dacă inițial Poliția vorbea de un rănit grav, iar Spitalul Județean de doi, miercuri autoritățile au anunțat că de fapt 4 persoane au fost rănite grav și una ușor.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că accidentul produs marți a fost produs de un şofer începător care a obţinut permisul în luna august a acestui an şi care, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ghidfalău către DN 12, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă uşoară la stânga, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde s-a tamponat cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat în vârstă de 39 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, toate pasagere în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Covasna pentru investigaţii medicale şi stabilirea diagnosticului. Concluziile medicale au arătat că patru dintre acestea (doi bărbaţi şi două femei cu vârste cuprinse între 25 şi 47 de ani) aveau răni grave şi au fost transferate la Spitalul Judeţean Braşov. Un alt bărbat de 40 de ani a fost rănit uşor. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Statistica arată că de la începutul anului până în prezent, pe drumurile din judeţul Covasna au fost înregistrate 71 de accidente rutiere grave, cu 8 mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, accidente soldate cu 16 morţi, 75 de răniţi grav şi 27 răniţi uşor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.