SPORT 18 decembrie 2014

Luptătoarea Incze Kriszta este din nou sportiva anului

de Székely Emőke | 661 vizualizări

Sportivi premiati primarie decembrie 2014

Primăria Sfântu Gheorghe a premiat cei mai buni sportivi

30 de sportivi și 12 antrenori au fost premiați joi în sala de ședințe a Consiliului Local Sfântu Gheorghe. Ei sunt cei care, pe baza unui punctaj oficial, au fost cei mai buni în anul 2014.

„Clasamentul a fost realizat pe baza unui punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului, iar pentru fiecare competiție sau medalie s-au acordat puncte. Nu au fost incluși copiii, pentru că rezultatele acestora nu sunt recunoscute, ci doar monitorizate de MTS, așadar avem sportivi juniori și seniori. Numărul celor premiați este de 30, dintre care o echipă, și anume echipa de baschet feminin a Liceului „Székely Mikó”. Suma totală pe care am acordat-o sportivilor și antrenorilor este de 26.400 de lei. Îi felicit pe toți și le urez sărbători fericite” – a declarat viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Tischler Ferenc.

Acesta a mai spus că de acum sportivii vor fi premiați la final de an, și nu de Zilele Sportive, așa cum a fost în anii trecuți, adăugând că au fost luate în calcul medaliile obținute anul acesta, indiferent dacă campionatul a debutat anul trecut.

„Îi felicit pe sportivi, dar cred totuși că viața sportivă din Sfântu Gheorghe este capabilă de rezultate mai bune, așadar vă îndemn să lucrați și mai mult în anul care vine pentru a obține rezultate și mai notabile” – a declarat consilierul local Váncsa Albert.

Viceprimarul Tischler Ferenc a precizat că în topul realizat nu au fost luate în calcul cele două echipe de primă ligă ale orașului, cea de baschet feminin Sepsi-SIC și cea de futsal FC Sepsi.

„Aceste două formații sunt de fapt ale Consiliului Local, și primesc finanțare mult mai mare decât celelalte cluburi. Am considerat că nu ar fi corect să îi premiem pe ei și să luăm din bani în acest scop atâta timp cât ei oricum trăiesc din banii administrației publice și primesc premii, cum ar fi primele de meci, de exemplu” – a concluzionat Tischler Ferenc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.