ACTUALITATE 15 ianuarie 2015

Accident la ieșirea din Târgu Secuiesc spre Brețcu

de Székely Emőke | 835 vizualizări

O persoană a fost rănită uşor într-un accident care a avut loc joi în jurul prânzului pe DN 11, la ieșirea din Târgu Secuiesc spre Bacău. În evenimentul rutier au fost implicate mai multe mașini, iar drumul a fost blocat timp de o oră și jumătate.

Inițial polițiștii vorbeau despre 5 mașini implicate, însă după aceea au spus că numărul acestora a fost de 3, însă din fotografiile de la faţa locului se văd cel puţin patru autovehicule avariate. Oamenii legii spun că totul s-a întâmplat din vina unui șofer de 45 de ani care s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule care se deplasau în aceeaşi direcţie şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care circula regulamentar din sensul opus. În urma impactului un alt autovehicul aflat în coloană a fost acroşat uşor.

În urma accidentului un bărbat de 49 de ani a fost rănit ușor, fiind transportat la spitalul din Târgu Secuiesc pentru investigații. Cei trei șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.