ACTUALITATE 22 ianuarie 2015

Liderul PSD Covasna, Horia Grama: „PSD e puternic și are capacitatea de a se reforma”

de Székely Emőke | 489 vizualizări

După ce în ultimele zile s-a tot vorbit în presa națională despre o eventuală dezintegrare a Partidului Social Democrat (PSD), liderul organizației județene Covasna a partidului, deputatul Horia Grama, spune că acest lucru nu se va întâmpla.

„În decembrie Guvernul Ponta a venit în Parlament și a obținut un vot de încredere, și de asemenea, a fost votat bugetul Guvernului Ponta cu majoritate confortabilă. Actuala coaliție este puternică și rămâne unită. Eu personal am făcut o analiză cu președinții organizațiilor județene din Transilvania și Banat, și nu avem niciun deputat care să vrea să plece la alt partid, sau care să vrea ca Victor Ponta să plece” – a declarat Horia Grama.

Acesta a adăugat că în opinia lui zvonurile cum că în PSD ar fi probleme sunt o încercare mediatică de a crea sentimentul că partidul se dezmembrează.

„Sunt voci în partid care au opinii, acestea vor fi analizate de conducere, însă în grupul parlamentar nu există o hemoragie. Probabil vor fi câțiva dizidenți, dar numărul acestora va fi insignifiant. PSD trebuie să continue guvernarea cu programul cu care a fost învestit, iar în această temă este coeziune în rândul membrilor. PSD este puternic și are capacitatea de a se reforma. Celor care doresc ca PSD să se dezintegreze le spun că sub nicio formă acest lucru nu se va întâmpla” – spune Horia Grama.

În ceea ce privește un eventual înlocuitor al lui Victor Ponta la șefia partidului, deputatul covăsnean a afirmat că este normal ca oricine să poată candida, însă a adăugat că dezbaterile ar trebui să aibă loc în interiorul partidului. De asemenea, Grama a spus că la Consiliul Național al partidului organizațiile din teritoriu trebuie să vină cu propuneri de modificare a statutului partidului, care să aducă clarificări în ceea ce privește membrii care au probleme cu justiția.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.