SPORT 25 ianuarie 2015

FC Sepsi a început cu dreptul sezonul de primăvară la futsal

de Székely Emőke | 507 vizualizări

Echipa de futsal FC Sepsi a jucat primul meci oficial din acest an sâmbătă în deplasare la Progresul Focșani, unde a reușit să învingă echipa gazdă cu 9-1 (6-0).

Echipa din Sfântu Gheorghe a pecetluit soarta partidei încă din prima repriză, când nu a primit niciun gol, și a reușit să marcheze 6. În partea a doua a meciului alb-verzii au mai marcat de 3 ori, în timp ce gazdele au reușit doar golul de onoare. Marcatorii echipei covăsnene au fost Velasco 2, Cardenas 2, Pânzaru 2, Țicalo, Bujdosó și Sütő.

„Sunt mulțumit de prestația echipei, a jucat tot lotul și sunt mulțumit de prestația fiecăruia dintre băieți. Ne-am apărat bine, am marcat 9 goluri, dar am avut și multe ocazii ratate” – ne-a declarat antrenorul Farkas Attila.

În următoarea etapă FC Sepsi va juca tot în deplasare, la Clujana Cluj Napoca, duminică.

Echipa de juniori a FC Sepsi a jucat la sfârșitul săptămânii acasă, în cadrul campionatului destinat grupei de vârstă U19 ani. Băieții conduși de Farkas Attila au fost învinși de City Us Târgu Mureș, scorul partidei fiind 2-4 (0-1). Golurile gazdelor au fost marcate de Okos și Sütő.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.