SPORT 26 ianuarie 2015

Campionatul Judeţean de Baschet Amator

de Covasna Media | 770 vizualizări

Echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR) – locul 7 în clasament, a disputat duminică meciul cu echipa SG Stars (Locul 2), partida a avut loc în cadrul Etapei a 8-a.

Partida a fost arbitrată în teren de Seép József şi Dombi Szabolcs, masa oficială fiind asigurată de Szilveszter Zoltan.

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu Andrei, Moldovan, Zsiga, Năstăsescu, Socaciu, Neagoe, Albertfi, Buzea;

SG Stars: Kuti, Lacrkó, Antal, Bartok, Sinka.

În primul sfert, jocul ambelor echipe a fost unul slab din punct de vedere tehnic, cu multe pase greşite, ratări şi greşeli colective. Echipa SG Stars a reuşit să puncteze mai mult şi scorul înregistrat la finalul sfertului era de 9-4. Echipa MNCR a practicat un joc ofensiv mai bun în sfertul al doilea şi a marcat 17 puncte prin care a preluat conducerea cu scorul de 21-20.

După pauză, în sfertul al treilea, ambele echipe au practicat un joc bun în faza de atac, acest lucru s-a observat şi pe tabela de marcaj, echipa SG Stars a înscris 14 puncte, în timp ce MNCR a acumulat 12 puncte, astfel încât scorul la finalul acestui sfert era de 34-33 în favoarea SG Stars.

În sfertul al patrulea al partidei, echipa MNCR a luptat pentru recuperarea diferenţei minime de pe tabela de marcaj şi a încercat să puncteze cât mai mult la fiecare fază de atacEchipa SG Stars s-a blocat foarte bine în defensivă, a contraatacat ori de câte ori a avut ocazia şi s-a bazat pe aruncările de 3 puncte ale lui Bartok. Cu 2 minute înainte de final, scorul era egal, cel care a făcut diferenţa a fost jucătorul Moldovan de la echipa MNCR, care a reuşit înscrierea a 2 aruncări consecutive de 3 puncte şi scorul înregistrat la finalul meciului a fost de 53-45 pentru echipa MNCR.

Cu acest rezultat, echipa MNCR a reuşit să obţină victoria pentru prima oară în acest campionat în faţa echipei SG Stars. Trebuie să menţionăm faptul că de la această echipă au lipsit câţiva jucători de bază, Deák Laszlo, Deák Loránd şi Boer.

Etapa viitoare se desfăşoară vineri 30 ianuarie 2015, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. De la ora 20.00 este programată partida dintre echipele MNCR – Bad Boys.

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe: www.sepsikosar.ro

Coordonatori echipă MNCR: Andrea Chiricescu, Dan Buzea

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.