ACTUALITATE 26 ianuarie 2015

Curs gratuit cu titlul: Energie regenerabilă din biomasă

de Székely Emőke | 747 vizualizări

Asociația Green Energy în parteneriat cu SC Fontium Training & Coaching SRL organizează la Sfântu Gheorghe în perioada 9-12 februarie un training cu titlul: Energie regenerabilă din biomasă.

Cursul abordează teme precum antreprenoriat verde, plantații de salcie energetică, centrale termice cu cazane automatizate pe biomasă – soluții pentru clădirile publice în special în mediul rural, oportunități de finanțare.

Cursul se adresează antreprenorilor, potențialilor antreprenori precum și reprezentanților administraţiilor publice locale și ai instituțiilor publice din Regiunea Centru.

Nu se percepe taxă de participare, întrucât evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Biomass – the green business”, proiect cofinanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014, programul „Inovare Verde în Industria din România”.

Deoarece numărul de locuri disponibile este limitat, organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții în funcție de motivația acestora. Mai multe detalii despre înscriere la nr. de telefon 0751-090944 sau prin e-mail: greenenergy55@gmail.com.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.