ACTUALITATE 29 ianuarie 2015

Garduri din lemn pentru amenajarea spațiilor dintre blocuri

de Székely Emőke | 953 vizualizări

Asociațiile de proprietari din Sfântu Gheorghe pot solicita gratuit gardurile de la Primărie

Pe timp de iarnă angajații grădinăriei ce aparține de Primăria Sfântu Gheorghe confecționează garduri de lemn care sunt apoi date asociațiilor de proprietari din oraș. Aceste garduri pot fi solicitate fără niciun cost de asociațiile de proprietari pentru a le monta în jurul blocurilor.

„Ne dorim să eliminăm gardurile metalice vechi din jurul blocurilor, iar noile garduri din lemn să dea o notă mai prietenoasă spațiilor din jurul blocurilor. Costul de producție al unui metru liniar de gard este de peste 30 de lei, însă asociațiile le pot solicita în mod gratuit” – a declarat primarul Antal Árpád.

Asociațiile de proprietari pot solicita din primăvară și flori, puieți, gazon sau bănci pentru a-și înfrumuseța spațiul din jurul blocurilor, în cazul acestora însă este un procent de cofinanțare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Florin, 2 februarie 2015
Asteptam sa-si faca prezenta DNA-ul si pe meleagurile noastre. Nu cred ca vor veni degeaba.
R, 30 ianuarie 2015
garduri gratuite din impozitul dumneavoastra, la preturi umflate
ASociatia ProCovasna, 30 ianuarie 2015
hmmm...s-a cam rasuflat faza cu parcurile de joaca, motiv pentru care dom` primar s-a gandit la o noua idee...suntem curiosi de unde ia fratele Antal lemnul pentru a face mai `prietenoase` spatiile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.