SPORT 10 februarie 2015

Victorie pentru FC Sepsi în fața City Us Târgu Mureș

de Székely Emőke | 635 vizualizări

Derbyul etapei a 17-a din cadrul Ligii I la futsal s-a jucat la Sfântu Gheorghe, unde echipa locală FC Sepsi a primit vizita celor de la City Us Târgu Mureș. Gazdele au reușit o victorie importantă, învingând echipa din Mureș cu scorul de 4-3 (2-2).

Scorul a fost deschis de gazde în minutul 4, prin reușita lui Cardenas, după care mureșenii au egalat. FC Sepsi a intrat din nou în avantaj în minutul 19, când Velasco l-a învins pe portarul advers, însă doar câteva secunde mai târziu scorul a devenit din nou egal, iar după prima repriză tabela arăta 2-2.

După pauză gazdele au reușit să înscrie prin același Cardenas, însă City Us a egalat din nou, 3-3. Cu 5 minute înainte de fluierul final FC Sepsi avea din nou avantaj minim după ce Pânzaru a reușit să înscrie. Finalul partidei a fost incendiar, oaspeții au luat cu asalt poarta lui Molina, însă nu au reușit să marcheze, și astfel gazdele s-au impus cu 4-3.

În etapa a 18-a FC Sepsi va juca în deplasare la Călărași, pe 22 februarie, însă până atunci va avea loc partida din faza a II-a a Cupei României, unde sorții au decis ca FC Sepsi să joace în deplasare la Odorheiu Secuiesc. Meciul este programat pe data de 16 februarie de la ora 19:30.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.