ACTUALITATE 23 februarie 2015

Acțiuni ale polițiștilor covăsneni

de Covasna Media | 398 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului au organizat şi desfăşurat o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de siguranţă rutieră şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Şi poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală – Sfântu Gheorghe au desfăşurat o acţiune în aceeași perioadă pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acţiunilor au fost aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 5.400 de lei, toate pentru abateri în trafic, dintre care 23 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, a fost constatată şi o infracţiune la regimul circulaţiei – un bărbat de 44 de ani a fost prins la volanul unui autoturism care circula pe DJ 113 în localitatea Bixad, având o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat acum de poliţişti pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.