ACTUALITATE 5 martie 2015

De luni se pun în vânzare biletele pentru Reflex3

de Covasna Media | 840 vizualizări

Festivalul Internaţional de Teatru Reflex3 se va desfăşura între 18-31 martie, iar Programul său cuprinde oferte teatrale şi muzicale din România, Ungaria, Serbia, Polonia, Lituania, Austria şi Germania. Date despre întregul Program al Reflexului3 şi alte informaţii, inclusiv despre procurarea biletelor, pot fi obţinute prin accesarea paginii www.reflexfest.ro.

Reflex3 se va deschide miercuri, 18 martie, ora 20, cu un concert extraordinar radio.string.quartet.vienna. Punctul central al Reflexului3 îl reprezintă producţiile unor prestigioase teatre din ţară şi străinătate: Teatrul Naţional din Novi Sad, Serbia, cu „Pescăruşul”; Teatrul Dada von Bzdülöw din Gdansk, Polonia, cu „Invisible Duets”; Teatrul din Novi Sad cu „Opera Ultima”; Teatrul German şi cel Maghiar din Timişoara, cu „Moliendo café”; Compania Pintér Béla din Budapesta, cu „Secretele noastre”, Teatrul Odeon din Bucureşti, cu spectacolul „Contra democraţiei”, Teatrul Naţional din Budapesta şi Teatrul Cetate din Gyula, cu „Visul unei nopţi de vară”, Teatrul Municipal din Vilnius, Lituania, cu „Miranda”.

Această ofertă de spectacole invitate este completată, ca şi la ediţiile precedente ale Reflexului, cu spectacole din Sf. Gheorghe: Teatrul Tamási Áron, cu „Hamlet”, M Studio, cu spectacolul de teatru-dans „Kampf”, Ansamblul de Dansuri Háromszék, care împlineşte 25 de ani de la înfiinţare, cu spectacolul „Lăutarii”, Teatrul de Păpuşi Cimborák, cu două producţii, „Cu cine seamănă acest copil” şi „Din vers în vers se păstoreşte turma”, Teatrul Independent Osonó şi L’Fabrika Theater Kenitra (Maroc), cu coproducţia internaţională „mask@face.now”.

Spectacolele studio vor avea mai multe reprezentaţii, pentru a răspunde curiozităţii unui număr mai mare de spectatori.

Preţurile biletelor sunt între 20-40 lei.

Intrarea este liberă la Expoziţia din Spaţiul Magma, la proiecţiile de film din cadrul Centenarului Tadeusz Kantor, şi la coproducţia Trupei Osonó-L’Fabrika Theater Kenitra.

Conform tradiţiei, şi la Reflex3 vor fi abonamente Mecena, pentru cei care doresc să contribuie la susţinerea financiară a acestui valoros proiect comunitar, persoana de contact Szabó Krisztina, telefon: 0726083338.

Biletele cu reducere pot fi solicitate la Secretariatul Teatrului, persoana de contact: Ágnes Erdély, adresa mail: titkarsag@tamasitheatre.ro. Solicitările de bilete cu reducere vor fi înregistrate şi solicitanţii vor fi contactaţi după 9 martie. Biletele cu reducere sunt rezervate pentru oameni de teatru şi pot fi cumpărate după ce solicitările au fost aprobate de Directorul Festivalului Reflex3.

Biletele se pot cumpăra începând din 9 martie, de la Biroul de Evenimente Culturale, de luni până vineri, între orele 10-17. Precizăm că nu se pot face rezervări prin telefon. Se pot achiziţiona bilete şi online, prin www.biletmaster.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.