ACTUALITATE 8 martie 2015

De marţi vă puteţi asigura un bilet la multaşteptata „Miranda”

de Covasna Media | 878 vizualizări

miranda

Update: Din motive tehnice vânzarea biletelor pentru Festivalul Internațional de Teatru Reflex3 va începe la data de 10 martie, de la ora 10. Vă mulțumim pentru înțelegere!

_________________________________

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru Reflex3 pun în vânzare biletele pentru ofertele teatrale şi muzicale din Programul său. Biletele se pot cumpăra de la Biroul de Evenimente Culturale, de luni până vineri, între orele 10-17. Nu se pot face rezervări prin telefon, însă se pot achiziţiona bilete şi online, prin www.biletmaster.ro.

„Miranda” este ultimul spectacol din Programul Reflexului3, dar vă recomandăm să-l puneţi primul pe lista dumneavoastră şi să vă procuraţi din timp bilete, pentru că este vorba de o producţie care a răscolit sufletele spectatorilor de pretutindeni. În viziunea controversatului regizor lituanian Oaskaras Koršunovas, Furtuna lui Shakespeare este redusă la două personaje, Prospero şi Miranda, şi devine o poveste despre exilaţii şi deposedaţii din regimurile totalitare ale istoriei recente. O poveste despre spiritele răzvrătite, de ieri şi de azi, pentru care salvarea vine din jocul cu propria imaginaţie.

Dar lista cu producţiile artistice musai de văzut în Reflex3 ar putea începe chiar din prima zi a Festivalului, concertul extraordinar radio.string.quartet.vienna. este de neratat, aşa cum de neratat este şi oferta Odeonului din Bucureşti, „Contra democraţiei”, în regia lui Alexandru Dabija, sau „Pescăruşul” Teatrului Naţional din Novi Sad, sau „Invisible Duets”, spectacol de teatru-dans al Trupei Dada von Bzdülöw din Gdansk, Polonia, sau „Opera Ultima” – Teatrul din Novi Sad, sau „Moliendo café” – Teatrul German şi cel Maghiar din Timişoara, sau „Secretele noastre” – Compania Pintér Béla din Budapesta, sau „Visul unei nopţi de vară” – Teatrul Naţional din Budapesta şi Teatrul Cetate din Gyula, sau concertul Trupei Rotfront din Berlin.

Date despre întregul Program al Reflexului3 şi alte informaţii, inclusiv despre procurarea biletelor, pot fi obţinute prin accesarea paginii www.reflexfest.ro.

(Biroul de Presă)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.