ACTUALITATE 8 martie 2015

EDITORIAL. BOR a câştigat alegerile pentru ora de religie

de Dumitru Manolăchescu | 852 vizualizări

Ne-a parvenit, pe surse, raportul Ministerului Educaţiei Creştin-Ortodoxe către Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Spicuim din document:

„Preafericite, Preaînălţate, Prealuminate! În numele dreptcredinciosului şi adevăratului popor român, cu care BOR este una şi-aceeaşi fiinţă, umilii slujitori ai Educaţiei Creştin-Ortodoxe raportează cu mândrie supuşelnică că 90% dintre elevii Patriei Ortodoxe s-au înscris la ora de religie. Este un succes al politicii înţelepte promovate de Preafericitul Patriarh şi slujitorii săi întru Domnul, cei care au bătătorit calea dreaptă către Palatul Victoria, primării, consilii judeţene şi, concomitent, către sufletele amărâţilor dreptcredincioşi prin slujbe, mătănii, afurisenii, blesteme, ameninţări, diligenţe, ortodenţe. Poporul Român Drept-credincios a înţeles, într-un târziu, că salvarea naţiunii de la ortodoxism vine şi s-a lepădat de Duhul rău, de Satana, de Ucigă-l Toaca, de Împieliţat, de Talpa Iadului, de Smolit, de Tartor, de Necurat, de toate înfăţişările lumeşti ale Diavolului, acceptând aproape în unanimitate prezenţa copiilor la binecuvântata oră de religie.

Raportăm supuşi că judeţul cu cele mai mari realizări la votul popular pentru ora de religie este Dâmboviţa, aici BOR are puteri depline, peste 97% dintre părinţi au hotărât ca copiii lor să înveţe pe de rost Crezul, Tatăl Nostru, pilde din vieţile apostolilor, ale preşedinţilor PSD şi ale slujitorilor BOR. Aceşti părinţi luminaţi de credinţa ortodoxă au fost de acord să-i ţină preoţii-profesori pe copii pe coji de nucă dacă nu-şi fac cruce cumsecade, dacă n-au cruciuliţe la gât sau dacă, piei Drace!, trec pe lângă vreo Sfântă Biserică fără să-şi facă semnul crucii. De asemenea, copiii vor învăţa din fragedă pruncie şcolară că rostul omului pe lume este să stea cât mai mult în genunchi, să se închine tot timpul, să aibă cât mai multe icoane, să ştie de frica Autorităţii, să nu ridice glasul în faţa Autorităţii – aici am beneficiat de ajutorul neprecupeţit al celui mai creştin şi ortodox premier al ţării, nu-i mai spun numele că-l ştiţi dvs. şi pe el, şi pe socrul vânător. Cu sprijinul lui şi al miniştrilor lui vom încerca să-i aducem pe calea cea bună şi pe ăia 10% lipsă şi să stârpim pentru totdeauna nerozia şi erezia ateist-ştiinţifică care spune că ne tragem din maimuţe. Am purces deja la prelungirea termenului de înscriere la ora de religie, hotărând că el va fi nelimitat, adică se vor putea înscrie şi după ce termină şcoala, până când vom atinge procentul de frumoase şi nostalgice aduceri aminte: 99,99%.

Avem şi neîmpliniri, Preafericite, în necuratul şi nesupusul judeţ Caraş-Severin doar 80% dintre părinţi şi-au înscris copiii la ora noastră de religie. Urât, vom lua măsuri drastice, la următoarea înfăţişare vom obţine şi aici peste 97%, scop în care l-am contactat deja pe vicepremierul Liviu Dragnea, care ştie cum se fac procentele şi raportările ca să iasă bine la alegeri sau la referendum. Oricum ar fi, acum avem o imagine exactă a forţei noastre în rândul mirenilor: în medie, 90% dintre români sunt nişte demni şi deştepţi creştin-ortodocşi şi doar 10% sunt nişte împieliţaţi ciudaţi, vai mama lor, proşti şi inculţi care cred în teorii evoluţioniste subversive şi iau în derâdere Creatorul Atotputernic – iartă-i, Doamne, că nu-şi dau seama ce fac!

Drept pentru care, cu Sfânta Cruce înainte şi Ministerul Educaţiei Creştin-Ortodoxe înapoi, vom face totul pentru îndoctrinarea totală a micilor supuşi ai BOR, slăvit fie-vă numele şi Catedrala Neamului acum şi pururea şi-n vecii vecilor, Amin!”.

Râdem plângând, religia este o falsă problemă – ne-o spune chiar ministrul Educaţiei, Cristian Câmpeanu, cel atât de fericit de fericirea Preafericitului Patriarh învingător în alegerile pentru ora de religie. Adevărata problemă a naţiei nu e ora de religie în şcoli, ci sănătatea! Ce dracu dracilor facem cu sănătatea românilor? (să ierte mult preafericiţii vorba proastă, dar n-am găsit altă rimă...). Că şi-a băgat Necuratul coada şi se pregăteşte la Ministerul Sănătăţii o lege prin care spitalele de stat devin private. Dacă mă gândesc bine, ăsta ar fi un subiect foarte potrivit şi pentru uzul BOR, vor muri românii pe capete şi asta poate deveni mult mai interesant pentru preoţi decât jumulirea unor conştiinţe minore.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Cucu, 21 august 2015
Va cam roade treaba, nu...
lili, 10 martie 2015
O sa avem o generatie de tineri care va lua BACul in proportie de 49,9% si care se vor ruga dimineata si seara la capsuni in Sicilia si Spania!
carmen, 9 martie 2015
Acesta nici macar nu e un pamflet. E realitatea in care ne scaldam in timp ce mult - prefericitii scrasnesc din dinti ori tropaie incercand sa-si racoleze din pruncie viitorii pupatori de moaste si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.