ACTUALITATE 15 martie 2015

Concurs „Alege! Este dreptul tău!”

de Mirela Cara Dragu | 501 vizualizări

Sâmbătă, 4 aprilie, se desfăşoară cea de-a 13-a ediţie a concursului judeţean „Alege! Este dreptul tău!” destinat elevilor din clasele I-XI

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Covasna anunţă organizarea celei de-a 13-a ediţii a concursului „Alege! Este dreptul tău!”. Acesta este susţinut la nivel judeţean şi este realizat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna şi cu Instituţia Prefectului Judeţul Covasna.

Concursul va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 10:00, în sala de şedinţe a Prefecturii. În cadrul competiţiei, elevii claselor IX-XI vor completa un test grilă şi vor prezenta eseurile realizate cu tema „Să învăţăm să mâncăm sănătos”, pe care le vor pregăti în prealabil. Tot în ziua de 4 aprilie, vor fi jurizate şi desenele cu tema „Hrană sănătoasă pentru copii”, realizate de elevii din clasele I-VI.

Participanţii vor fi recompensaţi prin acordarea mai multor premii pe categorii de vârstă, astfel: clasele I-III (concurs de desen); clasele IV-VI (concurs de desen); clasele VII şi VIII (copiii înscrişi vor realiza eticheta unui produs alimentar); clasele IX-XI (test grilă şi prezentare de eseu).

Din comisia de jurizare vor face parte reprezentanţi ai CJPC Covasna, ai Inspectoratului Şcolar al Judeţului Covasna şi ai Instituţiei Prefectului Judeţul Covasna.

Etichetele şi desenele clasate pe locul I la etapa judeţeană a concursului vor fi trimise la ANPC, unde vor fie evaluate de un juriu. Cele mai reuşite vor fi premiate. De asemenea, elevii de liceu care la etapa judeţeană s-au clasat pe locurile I şi II se califică la etapa naţională a concursului, care va fi organizată la vară pe litoral.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.